Μιχάλης Οικονόμου: «Με μπλόκαρε η Λατινοπούλου – Σπέρνει διχόνοια και φόβο για τους ομόφυλους γάμους»

Με μια μακροσκελή ανάρτηση ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου αντιδρά για την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά με την πρόθεση ψήφισης των ομόφυλων γάμων.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια δίπλα στον σύντροφό του, αναφέρει πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου μπλόκαρε τον λογαριασμό του στο instagram,  με τον ίδιο να στέλνει στη συνέχεια ηχηρό μήνυμα για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μιχάλης Οικονόμου – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Με μπλόκαρε η κ. Λατινοπούλου. Στο τελευταίο της real (βίντεο στο instagram) σπέρνει διχόνοια και φόβο, με αφορμή την πρόθεση ψήφισης γάμου και τεκνοθεσίας στις ομόφυλες οικογένειες και φυσικά οποιαδήποτε διαφορετική φωνή, την μπλοκάρει.

Λοιπόν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, δεν υπάρχει κανένας πόλεμος ενάντια στην πυρηνική οικογένεια. Σε τέτοιες οικογένειες μεγαλώσαμε, τέτοιες οικογένειες έχουν τα αδέρφια και οι φίλοι/ες μας, τις τιμάμε και σεβόμαστε.

Εμείς απλά ζητάμε την ισότητα για όλες τις οικογένειες της Ελλάδας, κάτι που ίσα – ίσα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το θεσμό της οικογένειας.

Και φυσικά το δικαίωμα της τεκνοθεσίας για εμάς, όπως και για όλους/ες, πάντα μετά από τους ανάλογους αυστηρούς ελέγχους. Αυτό που πραγματικά πειράζει ανθρώπους τέτοιας ιδεολογίας, τι είναι; Η συμπερίληψη; Το ότι επικεντρώνονται στις διαφορές και όχι στα κοινά; Ο φόβος του διαφορετικού; Ή ότι θα φυτρώσουν από το μηδέν ομόφυλες οικογένειες;

Σας πληροφορώ ότι κανείς δεν περιμένει το νόμο για να δημιουργήσει μια ομόφυλη οικογένεια, υπάρχουν ήδη, πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά και διψούν για ισότητα», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Οικονόμου.

Αφροδίτη Λατινοπούλου – Η ανάρτηση για τους γάμους και την υιοθεσία από ΛΟΑΤΚΙ

«Η νομιμοποίηση των γάμων των ομόφυλων ζευγαριών ανοίγει το δρόμο και στην υιοθεσία. Αυτά δυστυχώς δεν μας τα είχε πει προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την Ελλάδα και δυστυχώς η ατζέντα αυτή για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα θα εφαρμοστεί», αναφέρει αρχικά στο βίντεο της Μαρίνα Λατινοπούλου.

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ