Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ράγισε καρδιές ο θάνατος της «Βουλίτσας» – Είπε τo «αντίο» με ένα συγκινητικό τραγούδι

Με τον πιο συγκινητικό τρόπο αποχαιρέτησε το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες στο συγκλονιστικό φινάλε που επεφύλασσε στους τηλεθεατές η σειρά.

Η τηλεοπτική Βουλίτσα στο φινάλε της σειράς έφυγε από τη ζωή, με αποτέλεσμα η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου που ενσάρκωσε τον ρόλο για 10 τηλεοπτικές σεζόν να πει το δικό της αντίο στην σειρά.

Ράγισε καρδιές το στιγμιότυπο με την Βουλίτσα να αφήνει την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της έχοντας στο πλάι της τον αγαπημένο της Μηνά στο συγκλονιστικό επεισόδιο που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη σκηνή η Βούλα και ο Μηνάς κάλεσαν για φαγητό έναν καλό τους φίλο. Ωστόσο πρωταγωνιστή του φινάλε έμελλε να είναι το ψάρι που βρισκόταν στο τραπέζι.

«Στο μυθιστόρημα γράφω τώρα μια σκηνή που τον ακούμε να λέει που θα ήθελε να σκορπιστεί η τέφρα του όταν πεθάνει. Μας λέει ότι θα ήθελε να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Αιγαίο», λέει κάποια στιγμή η Βουλίτσα και ο Μηνάς σπεύδει να σχολιάσει πως «όλα τα είχε το Αιγαίο, οι στάχτες του έλειπαν».

Κι έπειτα ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βούλα: Εγώ θα ήθελα να σκορπιστούν οι στάχτες μου

Μηνάς: Άσε με να μαντέψω! Έξω από μια χαρτοπαικτική λέσχη.

Βούλα: Δεν είμαι χαρτόμουτρο, Μηνά.

Μηνάς: Τώρα. Γιατί παλαιότερα.

Βούλα: Άντε παράτα μας. Στης Γριάς το Πήδημα θα ήθελα!

Μηνάς: Στον καταρράκτη; Κι αν είναι καλοκαίρι και δεν έχει νερό;

Βούλα: Κοντά στο σπίτι του Ελ Γκρέκο στις Ρουβινιές ή στο Παπούρι ή στο περιβόλι του Μιχάλη.

«Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχα σε 100 μέρη», απάντησε ο Μηνάς και όλοι ξέσπασαν σε γέλια, τα οποία γρήγορα κόπηκαν, καθώς ένα κόκκαλο στάθηκε στο λαιμό της Βουλίτσας, με αποτέλεσμα ο αγαπημένος χαρακτήρας της σειράς να χάσει με αυτόν τον τρόπο τη ζωή του.

«Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες», είπε ο Μηνάς προτού αντιληφθεί πως δυστυχώς η Βουλίτσα δεν αστειευόταν με τη σκηνή αυτή να είναι η τελευταία της Ελένης Κοκκίδου στη σειρά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ