Μαύρο Ρόδο: Σκηνές τραγωδίας η αυτοκτονία του Γεράσιμου – «Έλα στη μάνα σου παιδί μου» – Σπαραγμός στο twitter

Συγκλονιστικό φινάλε για την πετυχημένη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο. Το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουλίου η ιστορία ανάμεσα στον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκη) και την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαεθοδώρου) ολοκληρώθηκε με happy end, ωστόσο προηγήθηκαν τραγικά γεγονότα.

Ο Γεράσιμος (Νίκος Κουκάς) έχοντας περάσει τόσες δυσκολίες, βλέποντας τα πάντα γύρω του να ανατρέπονται, επιστρέφει στο μοναστήρι με έναν και μόνο στόχο, να πείσει την Ελισάβετ να φύγουν μαζί! Ο έρωτάς του προς το πρόσωπό της τον κάνει να θολώνει.

Το δράμα του κορυφώνεται, όταν βλέπει την Ελισάβετ να ανταλλάσσει φιλιά με τον Πέτρο. Τυφλωμένος πλέον από έρωτα και έχοντας αντιληφθεί ότι η τελευταία του ελπίδα για την Ελισάβετ σβήνει, ο Γεράσιμος αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η Ελισάβετ μαζί με τις υπόλοιπες μοναχές, αντικρίζουν μια εικόνα φρίκης, τον Γεράσιμο νεκρό, κρεμασμένο με θηλιά στο λαιμό. Ξεσπούν σε ουρλιαχτά με την Ελισάβετ να καταρρέει. 

Ακολούθησε το δεύτερο σοκ, όταν οι γονείς του ενημερώνονται για το τέλος του Γεράσιμου με την μητέρα του, την Ευτυχία (Ελένη Καρακάση) να ξεσπά σε ουρλιαχτά και κλάματα.

Τρέχοντας να δουν το νεκρό σώμα του γιου τους, η μάνα του, Ευτυχία ξεσπά με φωνές: «Βγες έξω, έλα στη μάνα σου παιδί μου»

Ακολούθησε η σκηνή με το μοιρολόι της μάνας: «Γι’ αυτό θα ζω αγάπη μου, να κλείσω τα μάτια μου και να έρθω να σε βρω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευτυχία.

Η σκηνή της αυτοκτονίας καθήλωσε τους τηλεθεατές της σειράς, Μαύρο Ρόδο, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν στο twitter το δραματικό φινάλε του Γεράσιμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ