Μαραθώνας: Συναγερμός για τη διάσωση δύο ανηλίκων που χάθηκαν με κανό

Συναγερμός σήμανε χθες (18/7) στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας για την εξαφάνιση δύο ανηλίκων, ηλικίας 15 και 17 ετών, οι οποίοι αγνοούνταν με κανό στην περιοχή Καράβι στον Σχινιά Μαραθώνα. Το λιμεναρχείο ειδοποίησε μία γυναίκα που συνόδευε τους ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, οι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή ήταν εντάσεως 7 μποφόρ και από το λιμεναρχείο Ραφήνας έφυγαν άμεσα δύο τζιπάκια με άνδρες του λιμενικού που και πραγματοποίησαν έρευνες. Παράλληλα απέπλευσε από τον Σχινιά ένα σκάφος ιδιώτη και κινητοποιήθηκε η ομάδα των ναυαγοσωστών της Actiοn Club η οποία επιχείρησε και αυτή από ξηράς.

Στις 23:00 το βράδυ οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν στην ακτή πλησίον του καταστήματος “Δελφίνι”, καλά στη υγεία τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η αντίδραση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας ήταν άμεση, όπως και των ναυαγοσωστών και των εθελοντών που βοήθησαν στις έρευνες. Σημειώνεται πως το ένα και μοναδικό σκάφος που διαθέτει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας αυτή την περίοδο βρίσκεται για αποστολή στην Σάμο.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ