Μαρίνα Καλογήρου: Σοκάρει η περιγραφή της για το σοβαρό ατύχημα που είχε – «Θα μου έκοβαν το πόδι, έκανα οκτώ εγχειρήσεις»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε η Μαρίνα Καλογήρου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός περιγράφει πώς πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το Παρίσι στην Ινδία, ενώ περιέγραψε ένα σοβαρό ατύχημα που είχε και παραλίγο να της στερήσει το ένα της πόδι.

«Εμένα ο χορός δεν μου άρεσε ποτέ. Το έκανα, γιατί είχα τη μητριά μου που ήταν χορεύτρια. Όταν χώρισε με τον πατέρα μου, ήταν ο μόνος τρόπος να μείνω δίπλα της. Έμεινα μέχρι τα 18, για να είμαι μαζί της. Ο πατέρας μου είχε μια άρνηση να μας βλέπει. Και εκείνη του είπε πώς, αν δεν πάρει τα παιδιά, δεν θα πάει μαζί του», είπε αρχικά η Μαρίνα Καλογήρου.

«Στη ζωή μου είναι όλα δύσκολα. Στα χρόνια της σχολής μπήκα αμέσως στη σχολή. Με χτυπάει ένα αυτοκίνητο, με πήγαν στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι θα μου κόψουν το πόδι μου. Και βρέθηκαν δύο γιατροί που είπαν ότι θα μου κάνουν οκτώ πεντάωρες εγχειρήσεις για να μου σώσουν το πόδι. Και το κατάφεραν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η Μαρίνα Καλογήρου.

«Ο ένας από τους δύο, που έφυγε από τη ζωή και του χρωστάω το πόδι μου, μου είπε ότι δεν ήξερε αν θα ξαναπερπατήσω πόσο μάλλον αν θα χορέψω», αποκάλυψε για το δυσάρεστο περιστατικό η Μαρίνα Καλογήρου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ