Μαρία Μενούνος: Η τρυφερή φωτογραφία με το 5 εβδομάδων μωρό της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ημέρες εβδομάδες η Μαρία Μενούνος με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο, καθώς υποδέχτηκαν στην οικογένειά του το πρώτο τους παιδάκι.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και η Μαρία Μενούνος απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες της ως μαμά.

Η κόρη της, Αθηνά ήρθε στον κόσμο στις 23 Ιουνίου και η Μαρία Μενούνος δείχνει να είναι ξετρελαμένη απολαμβάνοντας την κάθε τους στιγμή. Μάλιστα η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο πρόσφατα έκαναν και το πρώτο τους ταξίδι με την ενός μήνα κόρη τους, Αθηνά στο Μπέβερλι Χιλς.

Σήμερα η διάσημη τηλεπερσόνα προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της ενώ συνόδευσε το στιγμιότυπο γράφοντας:

Όταν φτάσαμε σπίτι από το μαιευτήριο η φίλη μας η Kim είχε διακοσμήσει την είσοδό μας έτσι! Ήταν ένα τόσο γλυκό καλωσόρισμα στο σπίτι. Ευχαριστούμε την Kim και την abuelita Violeta της! Σήμερα η Αθηνά γίνεται πέντε εβδομάδων! Τόσο έκπληκτος με την όλη διαδικασία. Σε 40 λεπτά θα βγω live στο insta, για να συζητηθούμε τα πάντα και να απαντήσω στις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε! Γράψτε μου από κάτω».

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ