Μαρία Μενούνος: «Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για εμάς» – Συγκινεί η ανάρτηση για την κόρη της

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, μέσω παρένθετης μητέρας.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά αγκαλιά με την κόρη του για το περιοδικό US Weekly μέσα στο οποίο η Μαρία Μενούνος μιλά για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι το σήμερα, αλλά και τις πρώτες ώρες αγκαλιά με την κόρη της, Αθηνά, όπως θα είναι και το όνομά της.

Σχετική ανάρτηση έκανε η Μαρία Μενούνος στο instagram με τον πατέρα της να ποζάρει μπροστά από την οικογένεια ως ευτυχισμένος παππούς.

Η Μαρία Μενούνος έγραψε: «Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη.

Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας. Και ο παππούς δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος, την λατρεύει. Είναι το αγαπημένο μου πράγμα που βλέπω τώρα. Ο μπαμπάς μου και η κόρη μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της η Μαρία Μενούνος.

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ