Μαντόνα: «Είναι αδύναμη και κουρασμένη» – Αγωνία για την περιοδεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντόνα δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν, αφού νοσηλεύτηκε για βακτηριακή λοίμωξη την περασμένη εβδομάδα. Η 64χρονη τραγουδίστρια του «Express Yourself» εξακολουθεί να είναι «αδύναμη και πολύ κουρασμένη» και να περνά πολύ χρόνο στο κρεβάτι, ισχυρίστηκαν στο TMZ πηγές από το περιβάλλον της.

Παράλληλα, η αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης της περιοδείας της “Celebration” πλησιάζει, με όλα να δείχνουν πως δεν θα γίνει κάποια εξ αυτών των συναυλιών, ακόμα και αν η ίδια το επιθυμεί. Η αγωνία των θαυμαστών της έχει κορυφωθεί ενώ περιμένουν να επιστρέψει και να πραγματοποιήσει κάποιο σκέλος της περιοδείας. Ο επί χρόνια μάνατζερ της Μαντόνα, Guy Oseary, ανακοίνωσε ότι η περιοδεία θα διακοπεί λόγω της ανησυχίας για την υγεία της. Ωστόσο, καθώς απομένουν περίπου 10 ημέρες από την συναυλία στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου, μια νέα ημερομηνία έναρξης ή επίσημη ενημέρωση για την υγεία της δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Το Σαββατοκύριακο, η φίλη της Rosie O’Donnell διαβεβαίωσε τους θαυμαστές ότι η ποπ σταρ είναι «καλά», καθώς οι θαυμαστές τη βομβάρδισαν με ερωτήσεις στο Instagram. “Αναρρώνει στο σπίτι – είναι πολύ δυνατή γενικά”, απάντησε η O’Donnell σε έναν ακόλουθο.

«Ο Θεός να την ευλογεί να είναι καλά, δεν με νοιάζει η περιοδεία», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Instagram, στον οποίο απάντησε: «Είναι καλά».

Είχε αναφερθεί προηγουμένως ότι η Madonna  εξακολουθούσε να είναι βαριά άρρωστη και κλινήρης από τότε που έλαβε εξιτήριο από ένα άγνωστο νοσοκομείο. Φέρεται να είχε πυρετό διάρκειας ενός μήνα που οδήγησε στο να την βρουν να μην ανταποκρίνεται στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη και να τη διασωληνώσουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας την περασμένη εβδομάδα.

Η Μαντόνα δεν έχει κάνει καμία δήλωση για την κατάσταση της υγείας της και είναι ακόμα άγνωστο τι είδους βακτηριακή λοίμωξη υπέστη. Η σταρ είναι άφαντη και από τα social media.

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ