Μαγιόρκα: Τραγωδία στον μήνα του μέλιτος – Νεόνυμφοι πέθαναν από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε βίλα

Μια γυναίκα πέθανε σχεδόν δύο μήνες αφότου έχασε τον σύζυγό της έπειτα από διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα σε βίλα στην Ισπανία. Οι νεόνυμφοι, που ζούσαν στο Εδιμβούργο, διέμεναν σε μια αγροτική ιδιοκτησία στην Cala Mesquida στα βορειοανατολικά της Μαγιόρκα. Είχαν ταξιδέψει στο νησί για τον μήνα του μέλιτος.

Η Mary Somerville, 39 ετών, ανακαλύφθηκε δίπλα στον Jaime Carsi, 40 ετών, στις 6 Μαΐου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Αλλά την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι η 39χρονη, από το Abriachan των Highlands, πέθανε στις 2 Ιουλίου, 8 εβδομάδες μετά τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η εφημερίδα της Μαγιόρκας Ultima Hora ανέφερε προηγουμένως ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις δύο εβδομάδες πριν από το περιστατικό. Οι νιόπαντροι επρόκειτο να πάνε ταξίδι με πλοίο και ο συναγερμός σήμανε όταν δεν εμφανίστηκαν.

Η Somerville, ήταν δασκάλα γιόγκα και καθηγήτρια αναπνοής στο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Art of Living στο Εδιμβούργο. Ο Carsi ήταν αναλυτής μιας σκωτσέζικης εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων.

Όπως έγινε γνωστό, η διαρροή αερίου προκλήθηκε από ένα χαλασμένο ψυγείο στο ακίνητο.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ