Κώστας Τσουρός για Ελεονώρα Μελέτη: «Μου είπε κάτι στον αποχαιρετισμό, ρωτήστε εκείνη άμα θέλει να το πει»

Εκτός Mega Καλημέρα ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται δίπλα στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για την αποχώρησή του από την πρωινή ζώνη, αλλά και το νέο του βήμα, αφού όπως έγινε γνωστό, από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με δική του εκπομπή στο Mega.

«Αυτά τα δύο χρόνια στο πλευρό της Ελεονώρας ήταν πάρα πολύ ωραία. Εγώ γενικά προσαρμόζομαι στις δουλειές, επιλέγω να είμαι με ανθρώπους που μπορώ να συνεργαστώ», αναφέρει ο Κώστας Τσουρός.

Για  τις ευχές που του έδωσε η Ναταλία Γερμανού μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» και την τοποθέτησή του απέναντί της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ο Κώστας Τσουρός απαντά: «Απέναντι τηλεοπτικά μπορεί να είμαστε, εάν ισχύει αυτό το σενάριο που συζητάμε. Αλλά απέναντι γενικά εγώ και η Ναταλία δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ», σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Τσουρός άφησε ένα ερωτηματικό ως προς τη συμβουλή που του έδωσε φεύγοντας η Ελεονώρα Μελέτη, λέγοντας: «Θα ρωτήσετε την Ελεονώρα, δεν θα σας πω εγώ. Άμα θέλει να το πει, ας το πει. Εννοείται ότι κάτι μου είπε, έτσι λες να αποχαιρετιστήκαμε;».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ