Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Στοχοποιήθηκα την περίοδο του #metoo για άσχετους λόγους»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και την περίοδο που στοχοποιήθηκε ενώ αποκάλυψε και για ποιον λόγο δεν δέχτηκε να συμμετέχει στο Maestro.

«Το ημερολόγιο περιλαμβάνει σκέψεις και γεγονότα. Παρατήρησα μέσα από τα ημερολόγιά μου, ότι παλιά ήμουν στη δουλειά πολύ νευρικός και αψύς. Το δούλεψα μέσα μου, το μαλάκωσα και το έφερα εκεί που έπρεπε. Δεν φοβήθηκα ποτέ μη βρεθώ στα “μανταλάκια”, λόγω της συμπεριφοράς μου. Ξέρω καλά ποιος είμαι και τι γνώμη έχουν για μένα οι συνάδελφοί μου», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Στη συνέχεια, μίλησε για το κίνημα του #MeToo και τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

«Το θετικό είναι πως τα εν δυνάμει θύματα νιώθουν πως μπορούν να μιλήσουν κι οι εν δυνάμει θύτες θα είναι προσεκτικοί. Μετά το “ταρακούνημα” μπορούμε να είμαστε πιο ψύχραιμοι για το πώς ακούμε τα γεγονότα και πώς σχηματίζουμε γνώμη», τόνισε.

Αναφορικά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αποκάλυψε πως του είχε κάνει πρόταση να συμμετάσχει στο «Maestro».

«Το “Maestro” εκτός από το ταλέντο και την αδιανόητη στοχοπροσήλωση του Παπακαλιάτη είχε από πίσω του πολλά λεφτά. Θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του, αν εκείνος με πάρει για συνεργασία. Μου είχε προτείνει να συμμετέχω στο “Maestro”, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ο χρόνος για να το κάνω», εξήγησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ