Κιάρα Φεράνι: Στην Μύκονο η influencer για το bachelorette της αδελφής της

Στην Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Κιάρα Φεράνι για το bachelorette πάρτι της αδελφής της Φραντσέσκα, ενώ στην παρέα τους είναι και η τρίτη αδελφή της οικογένειας Βαλεντίνα, καθώς και καλοί τους φίλοι. Η Φραντσέσκα αναμένεται, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω story στο instagram, να παντρευτεί στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η Ιταλίδα οδοντίατρος και influencer διατηρεί αρκετά χρόνια σχέση με τον Ιταλό μουσικό Ρικάρντο Νικολέτι με τον οποίο πρόσφατα απέκτησε έναν γιο.

Η Κιάρα Φεράνι από την στιγμή που κατέφθασε στην Μύκονο δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους ακολούθους της υλικό από το πώς περνάει, ενώ ανέβασε και ένα συγκινητικό story, λίγη ώρα πριν φθάσει στο “νησί των ανέμων”. Ανεβάζοντας ένα παλιό της post από το δικό της bachelorette, έγραψε: «Πέντε χρόνια πριν γιόρταζα το δικό μου bachelorette στην Ίμπιζα και σήμερα πηγαίνω στην Μύκονο για το bachelorette της Φραντσέσκα».

Χθες το βράδυ διοργανώθηκε το πρώτο πάρτι προς τιμήν της Φραντσέσκα και οι παρευρισκόμενοι έβαλαν τα καλά τους, προκειμένου να γιορτάσουν με την χαρά της οδοντιάτρου. Η Κιάρα Φεράνι ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από το πάρτι, στο οποίο φορούσε ένα φόρεμα που κόβει την ανάσα και το συνόδευσε με εντυπωσιακά κοσμήματα. Στην λεζάντα των φωτογραφιών έγραψε: «Πρώτη νύχτα στη Μύκονο για το bachelorette party της αδελφής μου».

Οι παρευρισκόμενοι όπως φαίνεται και στο υλικό που ανέβηκε στο instagram πέρασαν καταπληκτικά στο πάρτι, με τις αδελφές Φεράνι να τραγουδούν όχι και τόσο ρυθμικά!



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ