Κατερίνη: Τι έδειξε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 38χρονης μητέρας που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της

Ολοκληρώθηκε σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 38χρονης μητέρας από την Κατερίνη, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μετά έπειτα από φωτιά που ξέσπασε.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν πως αιτία θανάτου άτυχης γυναίκας είναι η «ολική απανθράκωση» μετά τη φωτά που προκλήθηκε στο όχημα.

Ακόμη, η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι η άτυχη 38χρονη εισέπνευσε καπνό, έχασε τις αισθήσεις κι έτσι δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Τι είπε στο enikos.gr ο πατέρας της

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την οικογένεια της άτυχης γυναίκας η οποία απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, με τον πατέρα να μιλά στο enikos.gr και να δηλώνει μεταξύ άλλων πως «δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε».

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε», μας είπε χαρακτηριστικά. «Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε. Απλά πήγε στην δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», ανέφερε ο κ. Γιάννης.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν βίντεο από τη στιγμή της περισυλλογής του αυτοκινήτου. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πως έπιασε φωτιά. «Ήρθε η Πυροσβεστική αλλά η γυναίκα δεν τα κατάφερε», μας είπε ένας άνδρας που είδε την φωτιά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ