Ιωάννα Μαλέσκου: «Έπαψα να αναλώνομαι σε μικρά και ασήμαντα» – Τι είπε για την κόρη της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πριν από περίπου δύο μήνες έφερε στην ζωή την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η παρουσιάστρια, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram με πάνω από 200 χιλιάδες ακολούθους, απάντησε πριν από λίγες ώρες στις ερωτήσεις που της έθεσαν.

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που πλέον είναι μητέρα, ανέφερε ότι: «Αισθάνομαι γεμάτη. Πλήρης και ήρεμη. Γέμισε το μέσα μου. Άλλαξαν οι προτεραιότητές μου και έπαψα να αναλώνομαι σε μικρά και ασήμαντα. Σαν όλα πια να μπαίνουν σε μια ζυγαριά που πάντα θα γέρνει θετικά προς το παιδί και την οικογένειά μου. Απλοποίησα τα πάντα. Από την εμφάνισή μου μέχρι τη σκέψη και τις επιλογές που κάνω. Δεν έχω πια χρόνο για χάσιμο. Και βέβαια το περίφημο σε 5’ λεπτά είμαι έτοιμη… πλέον το εννοώ. Γελάτε, αλλά το εννοώ. Θέλοντας και μη».

Ενώ όταν ακόλουθός της, της είπε πως πιστεύει πως το επόμενο παιδί θα είναι αγόρι και θα την μοιάζει, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Α, λες; Δεν ξέρω, καλά να είμαστε, αν είναι να έρθει κάποια στιγμή και δεύτερο παιδάκι, γερό και καλότυχο να είναι! Ε και να μου μοιάζει λιγάκι».

«Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δε το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα σκέψου 17-18 κιλά στην εγκυμοσύνη! Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είναι μόλις δυο μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση» εξήγησε σε ακόλουθο που της ζήτησε να μιλήσει για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πως τα έχασε.

Ερωτηθείσα για το πως σκέφτεται να ονομάσει την κόρη της, έγραψε: «Αν το αποκαλύψω εδώ, θα με κυνηγάει και η μαμά και η πεθερά μου. Δεν θέλω εγώ μπελάδες. Θα το μοιραστώ μαζί σας, εν καιρώ. Υπόσχομαι».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ