Ιωάννα Μαλέσκου: «Άραγε θα ξαναγίνω έτσι;» – Ο λόγος που δεν κάνει ακόμα γυμναστική

Εδώ και δύο μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει τις πιο μοναδικές στιγμές της ζωής της, αγκαλιά με την μονάκριβη κόρη της που έφερε στον κόσμο τον Μάιο.

Η παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί πλήρως στην φροντίδα και την ανατροφή της μονάκριβης μικρής της ενώ όπως έχει δηλώσει η  και δεν βιάζεται να επιστρέψει τηλεοπτικά.

Σε ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές υποχρεώσεις της, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ένα Q&A στο Instagram όπου απάντησε σε ερωτήσεις για τα κιλά και τις αλλαγές που έχει δει στο στόμα της, μετά τη γέννα.

«Τον τελευταίο μήνα πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα σκέψου 17/18 κιλά στην εγκυμοσύνη! Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είμαι μόλις 2 μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση», έγραψε σε ένα από τα story της, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν δίστασε να ανεβάσει μια φωτογραφία με την ίδια, από την περίοδο που έκανε Pilates για να απαντήσει σε follower που της έγραψε: «Τι γυμναστική κάνεις αυτή την περίοδο; Συνεχίζεις pilates;».

«Ακόμα δεν έχω επανέλθει γιατί το στούντιο που πηγαίνω, είναι λίγο μακριά… Θα επανέλθω όμως σύντομα! Άραγε θα ξαναγίνω έτσι;», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ