Ινδονησία: Γυναίκα νοίκιασε κατά λάθος… ολόκληρο ξενοδοχείο

Μία γυναίκα αποκάλυψε στο TikTok ότι αντί να κλείσει δωμάτια για την οικογένεια της στο Μπαλί της Ινδονησίας κατάφερε κατά λάθος να νοικιάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Η Τζας είπε στο βίντεο, που έχει γίνει viral και το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άτομα, ότι πίστευε πως έκλεισε μία ιδιωτική βίλα για τα 7 μέλη της οικογένειας της. Είχε δει το ξενοδοχείο στο Airbnb το 2022 όταν το επισκέφθηκαν οι παππούδες της.

Γνώριζε ότι στην Ινδονησία υπάρχουν προβλήματα με τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια και ήταν προετοιμασμένη. Έτσι πλήρωσε 3.000 δολάρια για μία εβδομάδα και ήταν χαρούμενη που θα πήγαινε διακοπές με την οικογένεια της.

Ωστόσο η έκπληξη της ήταν μεγάλη όταν μία εβδομάδα πριν φτάσει στην Ινδονησία επικοινώνησε μαζί της ο νέος ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου. Της εξήγησε ότι τώρα το ξενοδοχείο έχει νέα διοίκηση και έχει κάνει ανακαίνιση. Επίσης ήθελε να μάθει πώς κατάφερε να βρει τόσο χαμηλή τιμή.

Όταν εκείνη απάντησε ότι δεν ήταν χαμηλή τιμή για μία ιδιωτική βίλα ο ιδιοκτήτης της εξήγησε ότι είχε νοικιάσει ένα ολόκληρο ξενοδοχείο. Μόλις η Τζες και η οικογένεια της έφτασαν στο Μπαλί είδαν ότι έμεναν σε ένα οίκημα με ATM, 12 δωμάτια, μπάρμαν που εργαζόταν επί 24 ώρες, κουζίνα, σεφ και ένα εστιατόριο.

Η περιπέτεια της, όμως, δεν σταμάτησε εδώ. Ο ιδιοκτήτης την ενημέρωσε ότι επειδή είχε λάβει μία τόσο χαμηλή τιμή θα έπρεπε να δεχθεί να μείνουν μαζί τους και άλλα άτομα. Η Τζες του έκανε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ξένους να μείνουν μαζί της και τελικά πέτυχε ο ιδιοκτήτης να υποχωρήσει. Όπως είπε έκανε τις διακοπές των ονείρων της παρά το μπλέξιμο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ