Θάνος Τζάνης: Ξέσπασε για τα σχόλια σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση

Ο Θάνος Τζάνης βρέθηκε σήμερα 24/7 καλεσμένος στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” και μέσα σε όλα μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει το τελευταίο διάστημα αλλά και για τα άρθρα και σχόλια που γράφοντας για εκείνον πριν, σχετικά με την εξωτερική του εμφάνιση.

Ειδικότερα, ο Θάνος Τζάνης εξομολογήθηκε πως «σήμερα είμαι στη φάση που τα έχω ψιλοχάσει τα παραπάνω κιλά γιατί έκανα πολύ γυμναστική. Για μένα αυτό δεν παίζει κάποιο ρόλο, αλλά καλό είναι να κρατάμε μια συγκεκριμένη εμφάνιση για την υγεία μας περισσότερο. Να μην έχουμε πολλά κιλά, να μην είμαστε φορτωμένοι γιατί και η πίστα θέλει μια εμφάνιση» και συμπλήρωσε,

«Εντάξει, όχι να είμαστε μοντέλα, δεν πάμε και για μόντελινγκ. Είναι καλό όμως να προσέχεις τον εαυτό σου, ένα ωραίο ντύσιμο, μια αξιοπρεπής εμφάνιση. Αυτό είναι όλο».

Στη συνέχεια, ο Θάνος Τζάνης είπε, «Ανέβαζε κάποιος μια φωτογραφία στα social media και έλεγε «αγνώριστος ο Θάνος Τζάνης». Αυτό το «αγνώριστος» στα άρθρα… Κάποια στιγμή που είχα πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο, δεν θυμάμαι τώρα που, είχα κάποια κιλά και ανέβασε κάποιος μια φωτογραφία γράφοντας από κάτω «αγνώριστος ο Θάνος Τζάνης» γιατί πουλάει αυτό».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ