Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αν και θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις ή αλλαγές στα σχέδια σου σήμερα, η καλή σου διάθεση μειώνει τι ανησυχίες σου για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αργότερα μέσα στη μέρα ωστόσο θα χρειαστεί να βρεις ένα παραγωγικό κανάλι για να διοχευτεύσεις την περίσσια ενέργεια σου. Εναλλακτικά θα είσαι εξαιρετικά οξύθυμη. Νιώθεις ότι η μπάλα δεν είναι στο γήπεδο σου τώρα. Μερικές φορές είναι πιο σημαντικό να σε σέβονται και αυτή μπορεί να είναι μια από αυτές τις φορές. Μην αναλύεις πάρα πολύ τις κοινωνικές γκάφες που έχεις κάνει τελευταία. Όλοι κάνουμε λάθη…

Ταύρος
Θέλεις να συνδεθείς με ένα φίλο σήμερα, αλλά είναι δύσκολο μιας και ό,τι κάνεις παρεξηγείται. Απέφυγε τις διαμάχες με οικογενειακά πρόσωπα. Υπάρχουν εντάσεις, αλλά δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις την πηγή τους. Δεν υπάρχει νίκη αυτή τη στιγμή! Αισθάνεσαι διχασμένη: από την μια θέλεις να κάνεις κάτι νέο και διαφορετικό και από την άλλη δεν θες να χάσεις αυτό το δοκιμασμένο, το γνώριμο. Είναι σημαντικό να ακούς τι σου λέει η διαίσθηση σου. Ωστόσο θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ φόβου και ενστίκτου.

Δίδυμοι
Σκέφτεσαι μπροστά σήμερα και αυτό σε ωφελεί να εξετάσεις τους μακροπρόθεσμου στόχους σου. Μαθαίνεις πολλά από τα συναισθήματά σου και τις αντιδράσεις σου σήμερα. Οι διελεύσεις βέβαια που επηρεάζουν αργότερα τη μέρα, παραμορφώνουν λίγο τις αντιλήψεις σου. Δεν γνωρίζεις το επόμενο βήμα σου και είναι δύσκολο τώρα να πάρεις αποφάσεις. Το μόνο ερώτημα που πρέπει να σε απασχολεί τώρα είναι αν θα αναλάβεις δράση ή αν θα περιμένεις να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο. Η ενασχόληση με άλλους που δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους σε απογοητεύει. Απόφυγε να πιέσεις για απαντήσεις, γιατί σε κάθε περίπτωση δεν θα τις πάρεις τώρα.

Καρκίνος
Σήμερα βρίσκεις πρακτικές λύσεις σε ζητήματα. Οι φιλικές χειρονομίες θα είναι αναζωογονητικές τώρα. Δεν έχεις καμία διάθεση να πιεστείς και είναι δελεαστικό να απομακρυνθείς από ένα πρόβλημα έως ότου τα πράγματα να είναι πιο χαλαρά. Ωστόσο πρόσεξε το
μυαλό σου γιατί δουλεύει υπερωρίες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Ακόμα και οι αυθόρμητες παρατηρήσεις μπορούν να προκαλέσουν κάποια ζημιά και η ένταση θα σε εξαντλήσει. Οι διαφορές απόψεων πιθανότατα συνοψίζονται στο αν σέβεσαι ή όχι τους άλλους. Το να δείχνεις αμοιβαίο σεβασμό μπορεί κάλλιστα να επιλύσει ζητήματα.

Λέων
Νιώθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου σήμερα. Αρχίζεις να κατανοείς τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Αργότερα σήμερα και αύριο οι
εντάσεις σε εμποδίζουν να συγκεντρωθείς και σου αποσπούν την προσοχή σου από τους στόχους σου. Δεν έχεις διάθεση να συναναστραφείς με άλλους. Καλύτερα να αποφύγεις εντελώς τις συγκρούσεις. Τα παιχνίδια ισχύος δε θα οδηγήσουν πουθενά αυτή τη
στιγμή. Μια σοβαρή συζήτηση έχει νόημα, ειδικά αν τα προβλήματα επιμένουν. Τέλος, μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με την κριτική των γύρω σου. Μοιάζει προσβλητική αλλά δεν είναι σκόπιμη.

Παρθένος
Μαθαίνεις πράγματα μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου νωρίς σήμερα. Φαίνεται ότι ανταποκρίνεσαι στους άλλους καλύτερα σε νοητικό επίπεδο παρά σε συναισθηματικό. Ωστόσο αργότερα οι ίδιες αλληλεπιδράσεις μπορεί να δημιουργήσουν κάποια, απροσδόκητη, σχεδόν αδικαιολόγητη ένταση. Πληροφορίες που πάντα ήταν καλά κρυμμένες βγαίνουν στην επιφάνεια, χάρη σε κάποιο τρίτο πρόσωπο, που θα αποκαλύψει κάτι πολύ προσωπικό.

Ζυγός
Ψάξε και βρες ιδέες, μεθόδους, λύσεις που θα κάνουν πιο απλή την καθημερινότητά σου. Είσαι από πάνω όσον αφορά τις πιο ανούσιες υποθέσεις της ζωής σου και αυτό βοηθά την ψυχική σου υγεία. Ωστόσο οι αόριστες ανησυχίες σου, ακόμα κι αν προσπαθήσεις να τις θάψεις, έχουν τον τρόπο να εμφανίζονται ξανά, όταν η διέλευση Άρη – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι αργότερα σήμερα . Είσαι ευαίσθητη τώρα και αν ο οποιοσδήποτε σε βάλει στην γωνία με τον όποιο τρόπο, θα απομακρυνθείς ή και θα αντισταθείς.

Σκορπιός
Νωρίς σήμερα είναι καλό να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον ελεύθερο χρόνο σου, τη δημιουργική σου σπίθα ή τα συναισθήματα αγάπης. Ένα γενναιόδωρο vibe κυριαρχεί στον αέρα. Ωστόσο η ένταση αυξάνεται καθώς η μέρα προχωρά. Σε κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να παλεύεις με την αναποφασιστικότητά σου. Επικρατεί η αίσθηση ότι οι άλλοι δε σε εκτιμούν αρκετά. Κι αυτό είναι το No1 ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσεις τώρα.

Τοξότης
Η μέρα δεν σε εμπνέει, δεν σου δίνει κίνητρο για την εκπλήρωση σχεδίων. Ένα πλάνο σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά ωφέλιμο τώρα. Αργότερα σήμερα καλύτερα να αποφύγεις τα άκρα. Μην φοβάσαι να αναγνωρίσεις αυτό που νιώθεις. Μην υποκύψεις στην πίεση να εκφραστείς, εάν δε νιώθεις έτοιμη να το κάνεις. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκαλύψεις ευαίσθητες πτυχές σου. Πρόσεξε τον εαυτό σου και προστάτεψε τον από δικές σου αρνητικές σκέψεις ή και από την τάση των γύρω για παράπονα, την κριτική και άλλα παρόμοια.

Αιγόκερως
Χρήσιμες πληροφορίες εμφανίζονται στο προσκήνιο χάρη στην επικοινωνία σου με φίλους ή συγγενικά πρόσωπα. Οι παραδοσιακές σου προσεγγίσεις στην δουλειά θα σε αποζημιώσουν σήμερα. Αργότερα σήμερα αισθάνεσαι μια σχεδόν αδικαιολόγητη πίεση να κάνεις
μια αλλαγή. Τρέφεις κάποια συναισθήματα δυσαρέσκειας καθώς πλησιάζουμε σε μια δευτερεύουσα προκλητική πτυχή Άρη – Πλούτωνα.

Υδροχόος
Βάλε σε τάξη τις υποθέσεις σου σήμερα και θα νιώσεις ικανοποίηση και μεγάλη ασφάλεια. Ωστόσο αργότερα σήμερα οι αλληλεπιδράσεις σου θα είναι δύσκολες, οπότε προσπάθησε να βάλεις μπροστά το συμπαθητικό σου προφίλ. Η προκλητική όψη του Άρη-Πλούτωνα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με λάθος τρόπο.

Ιχθύες
Στο πρώτο μισό της ημέρας νιώθεις έντονα συνδεδεμένη με την ομάδα. Είσαι αφοσιωμένη και λαχταράς την εξέλιξη. Ωστόσο μπορεί να μην ξέρεις πως ακριβώς να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου. Αργότερα μέσα στη μέρα, απογοητεύεσαι με κάποιον. Δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τι φταίει και νιώθεις πως δεν μπορείτε να το λύσετε. Αλλά αν είσαι απόλυτα ειλικρινής, θα καταφέρεις να βρεις την λύση που ψάχνεις.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ