Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της διασκέδασης σου σήμερα, αλλά και η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη. Η Αφροδίτη κυβερνά τις αξίες, την αγάπη, τις συνεργασίες και το χρήμα. Μέχρι τις 03/09 βρίσκεσαι σε μια περίοδο αναθεώρησης, καθώς επαναξιολογείς εάν οι ανάγκες σου ικανοποιούνται ή όχι. Μπορεί να στραφείς στο παρελθόν για να κατανοήσεις καλύτερα το παρόν, αλλά επειδή μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι λίγο κολλημένη εκεί, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να προχωρήσεις με νέα σχέδια.

Ταύρος
Με τον Ήλιο να κινείται στο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας αποκτάς έναν πιο συγκεντρωμένο αλλά και χαλαρό ρυθμό. Είσαι πιο χαρούμενη όταν ασχολείσαι με τις οικιακές δουλειές και περιβάλλεσαι από οικεία πρόσωπα. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να αισθάνεσαι παραγκωνισμένη. Νιώθεις πως δεν γίνεσαι απόλυτα κατανοητή από τους γύρω σου. Αλλά αν εργαστείς λιγάκι πιο σκληρά θα δημιουργήσεις ειρήνη με τους  πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη στον ίδιο τομέα μπορεί να αναθεωρήσεις πρόσφατες κινήσεις, σχέσεις και γεγονότα ενώ την ίδια στιγμή έρχεσαι σε πιο στενή επαφή με αυτά που χρειάζεσαι και θέλεις.

Δίδυμοι
Η μετακόμιση του Ήλιου στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα σε βοηθά να επικοινωνήσεις και να δημιουργήσεις συνδέσεις. Είναι πιθανό να κάνεις περισσότερες δουλειές απ’ ότι συνήθως, να εξασκήσεις κορμί και πνεύμα περισσότερο και να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους πιο πολύ. Ωστόσο η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον ίδιο τομέα κάνοντας το σήμερα και το αύριο να μοιάζουν ελαφρώς μπερδεμένα. Αυτός ο κύκλος είναι τελικά καλός για να έρθεις σε στενότερη επαφή με τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τις αξίες σου.

Καρκίνος
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα. Τα χρήματα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες. Ωστόσο αργότερα η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον ίδιο τομέα και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει 6 εβδομάδες, καλό θα είναι να αναθεωρήσεις το παρελθόν, για να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις αξίες σου. Βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά τώρα, ειδικά ό,τι αφορά τα οικονομικά σου και τις κοινωνικές σχέσεις.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου. Μια περίεργη διέλευση τονίζει προβλήματα που σχετίζονται με φόβους προδοσίας, ζήλια ή δυσαρέσκεια. Ο κυβερνήτης σου Ήλιος σχηματίζει την ετήσια αντίθεση του με τον Πλούτωνα και οι ανάγκες σου φαίνονται μεγαλύτερες. Οι πιέσεις για να ολοκληρώσεις τα πράγματα μπορεί να είναι τεράστιες, ακόμα κι αν δεν αισθάνεσαι στο ίδιο επίπεδο συναισθηματικά και σωματικά. Η επιρροή Ερμή – Χείρωνα επίσης στο παιχνίδι, ενθαρρύνει τον οραματισμό λύσεων και την ανάπτυξη στρατηγικών.

Παρθένος
Χρειάζεσαι ξεκούραση, γεγονός που υπερτονίζεται τώρα με τη διέλευση του Ήλιου στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, όπου και θα παραμείνει μέχρι της 23/08. Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και είσαι διατεθειμένη να κάνεις ένα βήμα πίσω, να απομακρυνθείς από υπερβολικά απαιτητικές ή ανταγωνιστικές καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου 6 εβδομάδων, η ερωτική σου ζωή αλλά και η οικονομική σου κατάσταση είναι περίπλοκες. Ωστόσο είναι μια δυνατή περίοδος για να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου αλλά και για να κατανοήσεις καλύτερα μια σχέση του παρελθόντος.

Ζυγός
Η ανάγκη σου να είσαι με άλλους ή να αισθάνεσαι μέρος μιας κοινότητας ή δικτύου ενισχύεται με τη μετακίνηση του Ήλιου στον τομέα της φιλίας σου σήμερα. Ωστόσο η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ίδιο σημείο του ηλιακού σου χάρτη και αυτό είναι περίπλοκο. Επειδή η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σου μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στο να θέλεις παρέα και να χρειάζεσαι χρόνο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Παρ’ το αργά με αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, καθώς συνηθίζεις στην ισχυρή ενέργεια για επανεξέταση και έχεις να μάθεις πολλά για τις ανάγκες και επιθυμίες σου τι επόμενες βδομάδες.

Σκορπιός
Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 10 ο οίκο σου η εστίαση σου στρέφεται σε επαγγελματικά θέματα, φιλοδοξίες, υλική ή κοινωνική επιτυχία και τη φήμη σου. Ωστόσο η Αφροδίτη γυρνά ανάδρομη στον ίδιο τομέα περιπλέκοντας λίγο τα πράγματα. Είναι μια καλή στιγμή για να εξοικειωθείς εκ νέου με τις ανάγκες, τα θέλω και τις επιθυμίες σου, αλλά η αλλαγή μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική και ο κύκλος των έξι εβδομάδων μπορεί να έχει τις δύσκολες στιγμές του. Στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν και σε κάποιες από τις ανομολόγητους πόθους σου. Θέματα συνεργασίας, φήμης και καριέρας μπορεί να είναι τομείς που απαιτούν μια δεύτερη ματιά.

Τοξότης
Με τη μετακίνηση του Ήλιου στον ηλιακό 9 ο οίκο σου για διαμονή ενός μήνα υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην εξερεύνηση, την απόλαυση και την εμπειρία της ζωής. Είσαι λίγο πιο χαρούμενη, πιο σίγουρη και πιο γενναία επίσης. Ωστόσο η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον ίδιο τομέα περιπλέκοντας ορισμένα πράγματα. Είναι μια καλή περίοδος για να φτάσεις στην καρδιά μιας σχέσης και ακόμα πιο σημαντικό να μάθεις τι πραγματικά εκτιμάς και χρειάζεσαι για τον εαυτό σου. Ωστόσο ορισμένα από τα σχέδια σου μπορεί να απαιτούν επανεξέταση. Μπορείς επίσης να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και να παρακολουθήσεις τα συναισθήματα σου.

Αιγόκερως
Σήμερα ο Ήλιος αρχίζει να ρίχνει φως σε πράγματα που συνήθως κάνεις ότι δεν βλέπεις. Υπάρχουν όμως. Τις επόμενες εβδομάδες θα μάθεις πολλά για τα εσωτερικά σου κίνητρα και τον κόσμο γύρω σου. Σε ενδιαφέρει λιγότερο να σε ακούσουν και να σε καταλάβουν και περισσότερο να κατανοήσεις εσύ πώς λειτουργούν οι γύρω σου. Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στον ίδιο τομέα του ηλιακού σου χάρτη, καθιστώντας την περίοδο αυτή μια κρίσιμη στιγμή για να εξερευνήσεις κάποιους από τους φόβους ή της αρνητικές σου συμπεριφορές.

Υδροχόος
Ο Ήλιος σε σπρώχνει να εστιάσεις την προσοχή σου στις σχέσεις και την εργασία. Παρόλο που αυτά εξακολουθούν να είναι σημαντικά πράγματα για σένα, δεν τα θεωρείς προτεραιότητά σου. Η προσαρμογή σου στις κοινωνικές καταστάσεις και στις ατζέντες των άλλων σου δημιουργεί μεγάλη ανησυχία. Η αυτοέκφραση μέσα από τις σχέσεις σου είναι τώρα απαραίτητη. Ωστόσο η Αφροδίτη στρέφεται ανάδρομη στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις το παρελθόν.

Ιχθύες
Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα. Νιώθεις ανανεωμένη. Έχεις κίνητρο για δουλειά. Ωστόσο η Αφροδίτη ξεκινά να κινείται ανάδρομα στην ίδια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη και είναι μια σημαντική στιγμή για μεγαλύτερη αυτογνωσία, βελτίωση του προγράμματός σου, αυτό – φροντίδα και εστίαση στην υγεία. Είναι η τέλεια στιγμή για να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ένας κύκλος έξι εβδομάδων κατά τον οποίο έρχεσαι σε καλύτερη επαφή με τα συναισθήματα, τις ευαισθησίες, τα θέλω και τι αξίες σου. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που είχες παραβλέψει για καιρό.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ