Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Φήμες ότι χώρισαν ύστερα από 10 χρόνια σχέσης

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας. Το ζευγάρι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time δεν είναι πλέον μαζί και ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαυρίδης στην εφημερίδα, το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και μία κόρη, έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην αναφερθεί στη σχέση του, προς το παρόν. Ωστόσο οι κοντινοί τους άνθρωποι γνωρίζουν καλά πως ο χωρισμός τους είναι γεγονός.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση τους ήταν στα γενέθλια της λατρεμένης κόρης τους που έκλεισε τα επτά χρόνια της στις αρχές Απριλίου. Έκτοτε η ηθοποιός ποζάρει είτε μόνη είτε με συνεργάτες ή με την κόρη της, με την οποία κάνει διακοπές στην Αστυπάλαια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γυαλί άρχισε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη και το ζευγάρι προσπαθούσε να ξεπεράσει τα προβλήματα, αλλά χωρίς επιτυχία. Ο χωρισμός ήταν η μόνη λύση, αν και κανείς δεν ξέρει αν είναι οριστικός. Η σχέση τους είναι πλέον τυπική, ενώ και οι δύο βάζουν πάνω απ’ όλα την κόρη τους, την οποία λατρεύουν και θέλουν αν είναι ευτυχισμένη.

Η γνωστή ηθοποιός και ο personal trainer Μιχάλης Χατζηαντωνάς γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2013 κι έκτοτε έγιναν αχώριστοι. Τον Απρίλιο του 2016, ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, η Θάλεια. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, ενώ η γοητευτική ηθοποιός έχει αναφερθεί στην απόφασή της αυτή τονίζοντας ότι ο γάμος ήταν κάτι που δεν ένιωσαν ποτέ την ανάγκη να κάνουν: «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ