Εύη Αδάμ: Στo Ηρώδειο με την κόρη της, Δανάη Λιβιεράτου – Η σπάνια κοινή φωτογραφία

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την μικρή της κόρη, Δανάη Λιβιεράτου πραγματοποίησε η Εύη Αδάμ το βράδυ της Κυριακής 16/7.

Η Εύη Αδάμ και η Δανάη Λιβιεράτου βρέθηκαν στο Ηρώδειο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του εμβληματικού συγκροτήματος της ηλεκτρονικής μουσικής, Kraftwerk.

Αυτή, μάλιστα, ήταν και η πρώτη εμφάνισή του συγκροτήματος στο Ρωμαϊκό Ωδείο όπου παρουσίασαν το νέο οπτικοακουστικό show τους που έχει δεχθεί διθυραμβικές κριτικές σε όλο τον κόσμο. Οι μεγάλες επιτυχίες των Kraftwerk παρουσιάστηκαν ζωντανά επί σκηνής με έναν πραγματικά ξεχωριστό τρόπο, κατά τον οποίο χρησιμοποιήθηκε ένα πολύ μεγάλο τμήμα του μνημείου και όχι απλά η  σκηνή.

Η Δανάη Λιβιεράτου που αγαπά ιδιαιτέρως τη μουσική και κάνει τα δικά της βήματα στον χώρο, δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια συναυλία. Και φυσικά, δε θα μπορούσε να έχει καλύτερη παρέα από τη μητέρα της, Εύη Αδάμ που είναι επίσης λάτρις της μουσικής.

Μαμά και κόρη άλλωστε διατηρούν μια άψογη σχέση μεταξύ τους, με την Εύη Αδάμ να είναι πάντα δίπλα στις δυο κόρες τους σε ό,τι και αν αυτές επιλέγουν να κάνουν.

Δες παρακάτω την Εύη Αδάμ να ποζάρει στο πλευρό της κόρης της, Δανάης Λιβιεράτου κατά την έξοδό τους στο Ηρώδειο.

Φωτογραφίες: NDP/Θωμάς Δασκαλάκης

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ