Ευγενία Νιάρχου: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από το tour της στα ελληνικά νησιά

Την Ελλάδα επέλεξε και φέτος για να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της η Ευγενία Νιάρχου, η οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο την χώρα μας, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου ξεκίνησε τις διακοπές της στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, με ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός, τα γενέθλιά της. Η ίδια σχεδόν κάθε χρόνο γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα, αφού εδώ βρίσκονται και τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια μέσα από αναρτήσεις της στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την τούρτα γενεθλίων της, αλλά και με την παρέα της που γιόρτασαν όλοι μαζί.

Το τουρ στην Ελλάδα και στα ελληνικά νησιά όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού η Ευγενία Νιάρχου παραμένει στην χώρα μας και αυτές τις μέρες περνάει ξέγνοιαστες στιγμές σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά που δεν είναι άλλο από τις Σπέτσες. 

Η ίδια, ως λάτρις των social media δεν σταματά να δημοσιεύει στιγμιότυπα από κάθε όμορφη στιγμή της, με τις περισσότερες από αυτές να είναι σε κάποια παραλία ή στα πανέμορφα σοκάκια των νησιών μας.

Δες τις φωτογραφίες

 

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ