Ελεονώρα Μελέτη: Τέλος το Mega Καλημέρα για φέτος – Έτσι αποχαιρετήθηκαν με τον Κώστα Τσουρό

Η Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα έριξαν αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο. Ο Κώστας Τσουρός αποχαιρέτησε την παρουσιάστρια και όλη την ομάδα, ανακοινώνοντας ουσιαστικά ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους.

«Τι ωραία που περάσαμε δύο χρόνια… Κι εγώ χάρηκα πάρα πολύ. Το λέγαμε χρόνια, έγινε τελικά. Μείναμε δύο χρόνια, πολλά αντέξαμε. Χωρίζουμε αλλά θα βγαίνουμε έξω για καφέ. Καλή συνέχεια με την ομαδάρα» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός και αγκάλιασε θερμά την Ελεονώρα Μελέτη να λέει: «Ο Κώστας μας του χρόνου δεν θα είναι μαζί, αλλά θα έχει πολλά πράγματα να πει σύντομα».

Στη συνέχεια, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Θανάσης Πάτρας και η Άννα Ζηρδέλη μίλησαν για την τηλεοπτική σεζόν που φτάνει στο τέλος της.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κώστα Τσουρό και στη συνέχεια είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω που με δεχτήκατε πίσω. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις χαρές που μου χαρίσατε κάθε μέρα και αυτές που θα συνεχίσετε να μου χαρίζετε. Δεν θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα».

Ο Θανάσης Πάτρας, με τη σειρά του, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και την εμπειρία αυτή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους πάντες, ενώ η Άννα Ζηρδέλη δήλωσε πως είναι ευγνώμων για αυτή την τηλεοπτική εμπειρία.

«Είστε οι συνεργάτες και το παρεάκι μου. Το πρωί είναι ιδιαίτερο, ξεκινάς τη μέρα σου. Είναι σημαντικό να έχεις συγκεκριμένα πρόσωπα που ξεκινάς τη μέρα σου και για μένα είναι αυτοί εδώ οι άνθρωποι, που είναι εμπρός και πίσω από τις κάμερες», είπε η Ελεονώρα Μελέτη ολοκληρώνοντας για τη φετινή σεζόν.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ