Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας της για την δολοφονία της – «Πόνος και ανείπωτη θλίψη»

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τραγική δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις φεμινιστικών κινημάτων και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Η Ελένη Τοπαλούδη στις 28 Νοεμβρίου του 2018 βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άντρες, με το σώμα της να το βρίσκει κλιμάκιο του Λιμενικού του νησιού. Οι δολοφόνοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια έκαστος για ομαδικό βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση χωρίς ελαφρυντικά.

Η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου πριν από λίγες ώρες έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό της, στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα.

«Ελένη μου. 4 χρόνια και 8 μήνες περάσανε από την απάνθρωπη δολοφονία σου. Μόνο πόνος και ανείπωτη θλίψη και ένα μεγάλο γιατί, γιατί, γιατί; Κοριτσάκι μου μικρό ,εδώ και καιρό, στροβιλίζονταν διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου. Τι να κάνω; Πώς να το κάνω.

Πουλάκι μου, ξέρεις εσύ, στο σπίτι μας όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου, μόνο βιβλία θα δεις. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω μια δωρεά στη δανειστική βιβλιοθήκη Διδυμοτείχου, κάποια από τα βιβλία σου. Όλα γράφουν το όνομα. σου.

Ξέρω ότι αν ζούσες θα το χαιρόσουν πολύ και θα το ευχαριστιόσουν. Σήμερα το πρωί τα χάρισα.
Ελενίτσα μου, καλοσυνάτη, καλόψυχη μου, δοτικό μου πλασματάκι, η μαμά σου έκανε το ελάχιστο για την ιερή μνήμη σου.

Και μόνο που ξέρω πολλά από τα βιβλία τα επέλεξες εσύ, η χαρά μου και η ικανοποίηση μου είναι μεγάλη. Έπεται συνέχεια. Παιδιά του Διδυμότειχου. Εύχομαι τα βιβλία της Ελένης να σας ταξιδέψουν», έγραψε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην ανάρτησή της.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ