Ελένη Μενεγάκη: Η αναχώρηση από το Mega μετά την τελευταία εκπομπή – Αποκλειστικές φωτγραφίες TLIFE

Αυλαία έριξε σήμερα, 7 Ιουλίου η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η οποία ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η παρουσιάστρια στην τελευταία της εκπομπή για φέτος, αποχαιρέτησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον Σάββα Πούμπουρα αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της που δε θα συνεχίσουν στην εκπομπή την επόμενη σεζόν. (δες εδώ όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στο φινάλε της εκπομπής της)

Λίγη ώρα μετά το τέλος της «Ελένης», ένα – ένα τα μέλη της ομάδας άρχισαν να αποχωρούν από τα στούντιο του Mega και λίγο αργότερα από τις εγκαταστάσεις εξήλθε και η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αρκετά ανεβασμένη διάθεση, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί και στη συνέχεια αναχώρησε με το αυτοκίνητό της.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

Σάββας Πούμπουρας

Σάββας Πούμπουρας

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος

 

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι λίγο αφότου η Ελένη Μενεγάκη αναχώρησε από το πλατό, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram δυο φωτογραφίες με όλα τα μέλη της ομάδας της και έγραψε, «Παιδιά μου αγαπημένα , συνοδοιπόροι μου στο #tomegatokalo , σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά για όλα όσα ζήσαμε , γι αυτά που προσπαθήσαμε και όλα όσα καταφέραμε ! Σας αγαπώ και είμαι περήφανη για την ομαδάρα μας ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη ! Υ.γ Λείπουν από την φωτό κάποιοι όμως η συνεισφορά τους ήταν αξεπέραστη!!!».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το Tlife, instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ