Δολοφονία 46χρονης Κουβανής τρανς: Βίντεο από κάμερες ασφαλείας αναζητούν οι αρχές – Τα σενάρια που εξετάζουν

Τον δράστη ή τους δράστες της άγριας δολοφονίας της 46χρονης τρανς κουβανικής καταγωγής που βρέθηκε νεκρή μέσα στα αίματα το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα, αναζητούν οι αρχές.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος της γνωστής ακτιβίστριας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ήταν μαρτυρικός και επήλθε από αιμορραγία. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο δολοφόνος της κατάφερε 10 χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, το κεφάλι και το στήθος της. Ο ιατροδικαστής ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι το όπλο της δολοφονίας δεν είναι μαχαίρι, αλλά κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν ψαλίδι ή κάποιο κομμάτι από γυαλί. Ο θάνατος της 46χρονης προσδιορίζεται χρονικά 8 με 14 ώρες νωρίτερα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 46χρονη είχε αμυχές στην πλάτη της, που πιθανώς προέρχονται από χτυπήματα με μαστίγιο. Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο ότι η γυναίκα πάλεψε με τον δολοφόνο της και βασανίστηκε.

Γεμάτο αίματα το σπίτι της

Η 46χρονη Άννα Ιβάνκοβα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της, το απόγευμα της Δευτέρας . Η σπιτονοικοκυρά της, που ήθελε να εισπράξει το ενοίκιο, την καλούσε στο κινητό τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Ωστόσο, επειδή η 46χρονη Άννα ήταν πάντα τυπική στις πληρωμές, η σπιτονοικοκυρά ανησύχησε.

Μετέβη στο διαμέρισμα και αφού κανείς δεν απαντούσε στην πόρτα, άνοιξε με τα δεύτερα κλειδιά. Εντόπισε την 46χρονη τρανς γυμνή, μέσα σε μία λίμνη αίματος και κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το διαμέρισμα της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα είναι γεμάτο αίματα.

Σε όλα τα δωμάτια, από την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι μέχρι το μπάνιο, υπάρχει αίμα.

τρανς Κουβανή δολοφονία

Τι εξετάζουν οι αρχές για τη δολοφονία

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, για τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Θεωρείται δεδομένο πως το θύμα είτε γνώριζε τον δράστη είτε με κάποιον τρόπο του επέτρεψε να μπει στο διαμέρισμα, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Για αυτόν τον λόγο προσπαθούν μέσα από μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής να διαπιστώσουν με ποιους συναντήθηκε η άτυχη 46χρονη.

Οι αρχές αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς θεωρούν πολύ πιθανόν να έχουν καταγράψει τον δράστη της δολοφονίας. Δεν αποκλείουν ούτε το ρατσιστικό κίνητρο ούτε εκείνο της ληστείας. Ταυτόχρονα, όμως, δεν θεωρούν απίθανο πίσω από τη δολοφονία να κρύβονται προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές από την Ασφάλεια είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουν σε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ