Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο – Πώς το βρήκε μέσα σε λίγες ώρες

Θύμα κλοπής έπεσε η Γωγώ Φαρμάκη, καθώς εχθές (11/7) τα ξημερώματα άγνωστοι της έκλεψαν το αμάξι. Το γεγονός μοιράστηκε η σχεδιάστρια μόδας, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο TikTok. Στο βίντεο η ίδια εξιστορεί το πώς έπεσε θύμα κλοπής, καθώς και πώς κατάφερε να βρει μέσα σε λίγες ώρες το αυτοκίνητό της.

Στην λεζάντα του βίντεο η Γωγώ Φαρμάκη έχει γράψει: «Ένα #airtag με βοήθησε και βρήκα το αυτοκίνητό μου». Ενώ μέσα στο βίντεο γράφει: «Πώς μου έκλεψαν το αυτοκίνητο στις 3:00 και πως το βρήκα στις 8:30».

«Κάνω αυτό το βίντεο για να πω τι μου συνέβη σήμερα. Ξυπνάω το πρωί, πηγαίνω κάτω από το σπίτι. Έχω παρκάρει το αυτοκίνητο μπροστά από έναν κάδο και όπως κατεβαίνω λείπει το αυτοκίνητο. Ψύχραιμη, ανεβαίνω πάνω και στο ασανσέρ με πιάνουν τα κλάματα. Έχω βάλει στο αυτοκίνητο ένα airtag, το οποίο μου το έχει πάρει δώρο ο φίλος μου ο Δημήτρης για να μην χάνονται πράγματα και τα ψάχνω στον Άγιο Φανούριο και είχα αφήσει εγώ ένα airtag στο αυτοκίνητό μου. Από τότε που το έβαλα μου έχω κολλήσει και συνέχεια μπαίνω να βλέπω που είναι το αμάξι. Βλέπω ότι δείχνει το αυτοκίνητο, σήμερα το πρωί, στα Σεπόλια και λέω σε ένα φίλο μου “σώσε με, πάμε να βρούμε το αυτοκίνητο”» είπε αρχικά η Γωγώ Φαρμάκη.

Συνεχίζοντας ανέφερε πως: «Πηγαίνουμε, φτάνουμε στα Σεπόλια, βλέπω το αυτοκίνητο παρατημένο σε ένα χωράφι. Πήρα την αστυνομία, έρχονται δύο εξαιρετικοί αστυνομικοί. Πραγματικά με βοήθησαν πάρα πολύ. Πλησιάζει ένα παιδί. Μας κοιτάει, τον κοιτάμε, εκεί που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι, έχει κάμερες. Οπότε πήρα το υλικό από τον θυρωρό τους είδα κανονικά και ήταν αυτός.

Τους βλέπεις κανονικά, περνάνε μπροστά από την πολυκατοικία, κρύβουν τα πρόσωπά τους, είναι με καπέλα και έρχονται στο αυτοκίνητο. Μπήκαν μέσα με τη μία, το πήραν και φύγαν. Μέχρι να φτάσουμε στα Σεπόλια εγώ έβλεπα που είναι το αυτοκίνητο. Έρχεται αυτός ο τύπος εκεί, γυμνός από τη μέση και πάνω, είχε μία λευκή μπλούζα στον λαιμό του, περίπου 25 χρονών, όχι Έλληνας. Μας κοιτάζει και μου λέει “πήρατε την αστυνομία ε;”. Με ένα γελάκι τύπου “τι νομίζετε ότι κάνετε;”».

«Ήμουν σε ένα πεζουλάκι, κατεβαίνω και έχω πάθει σοκ! Τον κοιτάζω και μου λέει “ξέρω που είστε!”. Εγώ σοκ… Κάνω δυο βήματα, ήθελα να πάω να τον χτυπήσω! Ξαναπαίρνω την αστυνομία γιατί είχαν φύγει και περίμενα την οδική γιατί μου χάλασαν τη μίζα. Ήρθε πάλι η αστυνομία και έπρεπε να πάω από το αστυνομικό τμήμα, να τους στείλω όλο το υλικό από τις κάμερες που τους δείχνει κανονικά και μετά να πάω το αυτοκίνητο στο συνεργείο. Καταλαβαίνετε τι πέρασα σήμερα!» είπε κλείνοντας.

@georgia_farmaki Ενα #airtag ♬ πρωτότυπος ήχος – Georgia Farmaki

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ