Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ραγίζει» καρδιές το βίντεο από το σπίτι τετραμελούς οικογένειας που έγινε στάχτη από τη φωτιά

Συγκινεί το βίντεο που τράβηξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας κι ανέβηκε στον λογαριασμό της Ναταλίς Κάκκαβα στο Instagram. Όπως θα δεις στο απόσπασμα, ο στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου δείχνει το σπίτι μίας τετραμελούς οικογένειας στα Καλύβια που έγινε στάχτη και ζητά τη βοήθεια του κόσμου.

Τόσο ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όσο και η Ναταλί Κάκκαβα που έλαβαν πολλά μηνύματα όταν η φωτιά ξέσπασε κοντά στο σπίτι τους στο Λαγονήσι.

«Το σπίτι τους, όπως βλέπετε κάηκε ολοσχερώς. Μιλώντας τώρα με τον πατέρα της οικογένειας, που φιλοξενείται προσωρινά σε διπλανό σπίτι, μου είπε ότι δεν έχει μείνει τίποτα. Πως έχουν ανάγκη ακόμα και από βασικά είδη καθημερινής ανάγκης των παιδιών… (ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, οικοσυσκευές, ΤΑ ΠΑΝΤΑ).

Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να βρεθεί ένα σπίτι στην ίδια περιοχή να στεγάσει αυτή την οικογένεια. Τα παιδιά, αγοράκια ηλικίας 6 και 12 ετών, έχασαν το σπίτι τους, την καθημερινότητα τους, την ασφάλεια τους. Αυτό που θέλουν τουλάχιστον, όπως μας είπαν, είναι να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο και να μην χάσουν και τους φίλους τους», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.

Δες το βίντεο:

Διάβασε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η απάντηση στα υβριστικά μηνύματα που του ευχήθηκαν να καεί στη φωτιά του Λαγονησίου

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ