Γιώργος Λιάγκας: «Για μένα φέτος ήταν μία αρχή» – Το ευχαριστώ στη Δούκισσα Νομικού και στη Μαρία Κορινθίου

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του Πρωινού, σημειώνοντας πως η φετινή σεζόν για εκείνον ήταν μία νέα αρχή αλλά και μία δύσκολη πίστα. Ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ενώ αποχαιρέτησε την Αγλαΐα Λάτσιου που αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, ύστερα από οκτώ χρόνια.  

«Αυτή είναι η χειρότερη ώρα όλης της σεζόν, δεν το μπορώ καθόλου αυτό. Κάνω 28 χρόνια τηλεόραση και είναι κάτι που δεν θέλω να κάνω ποτέ. Η ώρα του αποχαιρετισμού. Για μπάνια θα πάμε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος ποτέ γιατί κλαίνε όλοι, όταν τελειώνουν οι εκπομπές. Είναι συγκινητικό γιατί είναι μία μεγάλη προσπάθεια και ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι κόπο έχει για να δημιουργήσεις καθημερινά μία τρίωρη εκπομπή» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες του μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει την νέα σεζόν στην εκπομπή. «Είναι φίλη μου πάνω από όλα. Το έχω ξαναπεί, ότι έχω κοιμηθεί στο κρεβάτι της, χωρίς εκείνην. Η φιλία, η αγάπη και η σχέση δεν σταματούν ποτέ. Είσαι μέσα στην καρδιά μου. Η Αργυρώ μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μία δικιά της απόφαση που θα πάρει. Είσαι φίλη μου και σ’ αγαπάω πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την αγαπημένη μαγείρισσα να ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους της εκπομπής.

Τέλος, ο παρουσιαστής ευχαρίστησε τη Δούκισσα Νομικού και τη Μαρία Κορινθίου. «Βοήθησαν αυτή εδώ την εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ