Γιώργος Αλογοσκούφης: Παντρεύτηκε ο γιος του, Σπύρος Αλογοσκούφης

Στην Πάρο ενώθηκε, το περασμένο Σάββατο 1/7 με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιά του ο γιος του Γιώργου Αλογοσκούφη, Σπύρος, σύμφωνα με την εφημερίδα Secret και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Καϋμένου.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι γιόρτασαν μέχρι το πρωί το χαρμόσυνο γεγονός. Το κοσμοπολίτικο κυκλαδονήσι άλλωστε, δεν επιλέχθηκε τυχαία για την τέλεση του γάμου.

Η οικογένεια Αλογοσκούφη διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια εξοχική κατοικία στο νησί της Πάρου, περνώντας εκεί ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών παρέα με φίλους τους από τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος του πρώην “τσάρου” της ελληνικής οικονομίας, εδώ και αρκετά χρόνια εργάζεται σε γνωστή τράπεζα που στο παρελθόν είχε αναλάβει επικίνδυνες αποστολές για το ελληνικό χρέος.

Ο Σπύρος Αλογοσκούφης τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, ασχολήθηκε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο πλευρό της Γιάννας Αγγελοπούλου και αμέσως μετά έφυγε στην Αμερική, όπου και ολοκλήρωσε με επιτυχία της σπουδές του στο φημισμένο Boston University.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ