Γη της Ελιάς: Η ανάρτηση του Αντρέα Γεωργίου για το φινάλε του δεύτερου κύκλου

Με καταιγιστικές εξελίξεις ολοκληρώνεται απόψε, Τετάρτη 5 Ιουλίου, ο δεύτερος κύκλος της σειράς, Γη της Ελιάς στο Mega, η οποία δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο δημιουργός της σειράς, Αντρέας Γεωργίου δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τις σκηνές των πρωταγωνιστών, ευχαριστεί τους συνεργάτες του, δίνοντας ραντεβού για τον τρίτο κύκλο της σειράς του Mega.

Αντρέας Γεωργίου: Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Τελευταίο επεισόδιο σήμερα της αγαπημένης μας σειράς «Η Γη της Ελιάς». Ευχαριστώ πρώτα πρώτα την σεναριογράφο μας Βάνα Δημητρίου για το σενάριο αυτό που ερωτευτήκαμε και που μας ταξιδεύει στον κόσμο αυτό της μυθοπλασίας!

Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς μας για το μεράκι τους και την σκληρή τους δουλειά! Ευχαριστώ το συνεργείο μας που δουλεύει ασταμάτητα κάτω από όλες τις συνθήκες, και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό! Τους σκηνοθέτες, την παραγωγή μας, το post production και φυσικά το κανάλι μας @megatvcom για την στήριξη αυτά τα δυο χρόνια! Ευχαριστώ τον Κούλλη Νικολάου. Κούλλη μου τα καταφέραμε για άλλη μια σεζόν! Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσει η προβολή της τρίτης σεζόν! Καλό καλοκαίρι, έγραψε στο instagram ο Αντρέας Γεωργίου.

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ