Βουλιαγμένη: Συγκλονίζει η ιστορία του 28χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Ο καβγάς και η μοιραία απόφαση

Συγκλονιστική είναι η ιστορία που βρίσκεται πίσω από τον τραγικό θάνατο του 28χρονου, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με το notia.gr, ο 28χρονος τουρκικής καταγωγής, πριν από το δυστύχημα βρισκόταν με την κοπέλα του, επίσης τουρκικής καταγωγής, σε γνωστό κατάστημα της περιοχής. Κάποια στιγμή άρχισαν να καβγαδίζουν και ο 28χρονος σηκώθηκε από το τραπέζι και έφυγε από το μαγαζί. Επιβιβάστηκε σε ταξί στο ρεύμα της παραλιακής προς Αθήνα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το μετάνιωσε. Άνοιξε την πόρτα του ταξί και βγήκε γρήγορα έξω προκειμένου να επιστρέψει στην κοπέλα του. Τρέχοντας διάσχισε τη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ανέβηκε στη νησίδα και επιχείρησε να περάσει απέναντι, όμως δεν είδε το αυτοκίνητο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα, από τη δεξιά λωρίδα.

Το αυτοκίνητο τον χτύπησε, πετώντας τον αρκετά μέτρα ψηλά και μακριά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ