Βγήκε από την εντατική ο Φαν Ντερ Σαρ – Το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, ο οποίος βγήκε από την εντατική και λίγη ώρα αργότερα έστειλε το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο, έπειτα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Ειδικότερα, ο πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ έκανε γνωστή την είδηση για την πορεία της υγείας του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό του στη δύσκολη αυτή μάχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος Ολλανδός γκολκίπερ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε στην εντατική Νοσοκομείου της Κροατίας.

«Πρώτα από όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για όλα αυτά τα υπέροχα και μηνύματα υποστήριξης. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι δεν είμαι πλέον στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ωστόσο, είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Ελπίζω να πάω σπίτι την επόμενη εβδομάδα και να κάνω το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή μου», έγραψε συγκεκριμένα σε φωτογραφία που ανήρτησε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του.

Δείτε την ανάρτησή του στο Twitter



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ