Αυτή την Κυριακή με τη Realnews: «Πάθος για εκδίκηση», η αληθινή ιστορία του Βίκτορ Μέθος που έγινε μπεστ σέλερ!

Με λιγοστά χρήματα και ελπίδες, ο νεόκοπος δικηγόρος Μπρίγκαμ Θίοντορ αποφασίζει ότι  ήρθε η ώρα να περιορίσει τις προσδοκίες του.

Απεγνωσμένος, πιάνει δουλειά σε ένα αμφιλεγόμενο δικηγορικό γραφείο στο Σολτ Λέικ Σίτι. Αφού χάνει την πρώτη του υπόθεση, μια κλήση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, είναι πεπεισμένος ότι η καριέρα του έχει τελειώσει. Όμως, προς μεγάλη του έκπληξη, το αφεντικό του του αναθέτει μια λίγο πιο σύνθετη υπόθεση, μια θανατική καταδίκη για δολοφονία.

Η νέα πελάτισσα του Μπρίγκαμ είναι η Αμάντα Πιρς, μια χαμένη, καταπονημένη γυναίκα που πυροβόλησε τον άντρα, ο οποίος βασάνισε και σκότωσε την εξάχρονη κόρη της. Μπορεί οι ένορκοι να φανούν συμπονετικοί μπροστά στον αβάσταχτο πόνο της, όμως ο νόμος δεν είναι υπέρ της αυτοδικίας – ούτε ο Βινς Ντέιλ, ο έμπειρος και δυναμικός εισαγγελέας που δεν έχει χάσει ποτέ υπόθεση δολοφονίας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αμάντα τράβηξε τη σκανδάλη, το έκανε μπροστά σε πέντε μάρτυρες.

Αν δηλώσει ένοχη, θα αποφύγει τη θανατική ποινή, όμως σώζοντας τη ζωή της με αυτό τον τρόπο, θα σημαίνει ότι παραδέχεται πως αυτό που έκανε ήταν λάθος. Αν όμως αρνηθεί το στίγμα της ενοχής, ο Μπρίγκαμ δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να παλέψει για την καριέρα του και για τη ζωή της Αμάντα.

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ