Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Εκτός «Πρωινού» τη νέα σεζόν

Εκτός από την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν φαίνεται πως θα βρίσκεται η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Όπως όλα δείχνουν, η γνωστή τηλεμαγείρισσα δεν συγκαταλέγεται στη σύνθεση των ανθρώπων που θα στελεχώσουν από τον Σεπτέμβριο την ομάδα της εκπομπής.

Στην εκδήλωση για την ενημέρωση των τηλεοπτικών συντακτών σχετικά με το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, που πραγματοποίησε ο Chief Content Officer του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έλαμψε δια της απουσίας της, αφού ήταν το μόνο πρόσωπο που έλειπε από τη φωτογραφία με τους συνεργάτες του «Πρωινού».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Zappit, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα, όμως οι διαφορές με το κανάλι για την χρονική διάρκεια της στήλης της μαγειρικής στο Πρωινό, φαίνεται πως ήταν αγεφύρωτες.

Η δημοφιλής σεφ με τη μεγάλη επιρροή στο τηλεοπτικό κοινό, είχε περιοριστεί το τελευταίο διάστημα σε ολιγόλεπτη εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Στο θέμα της παραμονής ή μη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο δυναμικό του «Πρωινού» είχε αναφερθεί και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο κλείσιμο της τελευταίας εκπομπής της σεζόν πριν από έναν μήνα.

«Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση, υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι. Είσαι φίλη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, είναι η καλύτερη μαγείρισσα», είπε δακρυσμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ