Αντηλιακό σε μορφή στικ: Το πρακτικό προϊόν που χωράει στην κρυφή τσέπη της τσάντας θαλάσσης

Πόσες φορές δεν έχεις λερώσει την τσάντα θαλάσσης ή ακόμη και το κάθισμα του αυτοκινήτου με αντηλιακό; Αρκετές, είμαι σίγουρη. Επίσης επιλέγεις μεγάλες συσκευασίες ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ξεμείνεις στα μέσα των διακοπών.

Και κάτι ακόμη: Λιγάκι σχολαστική να είσαι με την αντηλιακή προστασία θέλεις ένα προϊόν σώματος, ένα για το σώμα και ένα ακόμη για τα χείλη ή την περιοχή των ματιών. Και κάπως έτσι χρειάζεσαι μία τσάντα μόνο για τα αντηλιακά. Πρακτικό δεν το λες. 

Σε αυτό λοιπόν το σημείο έρχομαι να σου υπενθυμίσω το super πρακτικό αντηλιακό σε μορφή στικ που χωράει ακόμη και στην εσωτερική, κρυφή τσέπη της τσάντας σου. Τα αγαπημένα beauty brands έχουν λανσάρει προϊόντα σε μικρές, πρακτικές συσκευασίες που θα λατρέψεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις να το συμπεριλάβεις στη λίστα με τις αγορές των διακοπών.  

Intermed Luxurious Suncare Stick SPF50: Προσφέρει πολύ υψηλή, ευρέος φάσματος προστασία στις ευαίσθητες ζώνες του προσώπου (μύτη, αυτιά, χείλια, χέρια, ώμοι) ενώ βελτιώνει τις μελαγχρωματικές κηλίδες) και ουλές. Δημιουργεί έναν αόρατο μανδύα προστασίας που παραμένει ανθεκτικός τόσο στο νερό όσο και στον ιδρώτα. 

Shiseido Clear Suncare – Stick: Ένα διάφανο αντηλιακό στικ, που εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να κολλάει. Η επαναστατική τεχνολογία SynchroShield™ ενισχύει την προστασία UV μετά την εφαρμογή του προϊόντος, όταν εκτίθεται στον ήλιο και τη ζέστη. Παράλληλα χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και είναι ιδιαίτερα βολικό για χρήση οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεσαι.

Sisley Super Stick Solaire Tinted Sun Care SPF 50+: Κατάλληλο για ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως μύτη, χείλη, ζυγωματικά, αυτιά και περιοχή ματιών. Προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία UVA και UVB. Θρέφει και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση χάρη στις αντιοξειδωτικές και θρεπτικές ουσίες που περιέχει, όπως γλυκό έλαιο λευκού λούπινου, οξική βιταμίνη Ε και συμπύκνωμα ελαίου σιταριού.  Μπορείς να το εφαρμόσεις από το πρωί αποφεύγοντας τη χρήση φον ντε τεν μιας και έχει χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. 

Supergoop! Glow Stick Sunscreen SPF50 PA++++: Ένα αντηλιακό που προσφέρει ενυδάτωση και έντονη λάμψη στο δέρμα δημιουργώντας ένα ένα πέπλο δροσιάς. Χρησιμοποιείται και ως highlighter σε ντεκολτέ, πρόσωπο και ώμους ενώ η σύνθεση του είναι δερματολογικά ελεγμένη και vegan που το καθιστά κατάλληλο ακόμη και για τις ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Uriage Bariesun SPF50+ Invisible Stick: Προϊόν πολύ υψηλής προστασίας με αόρατο φινίρισμα ιδανικό για ευαίσθητες περιοχές (μύτη, λοβούς αυτιών, ακόμη και ουλές). Είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε που ενυδατώνουν, θρέφουν και αφήνουν μια αίσθηση μοναδικής άνεσης. 

Clarins  Invisible Sun Care Stick SPF50+: Η ανάλαφρη σχεδόν αόρατη υφή του προστατεύει τα πιο ευαίσθητα μέρη του προσώπου σας όπως είναι η περιοχή των ματιών, τα μάγουλα, αυτιά και μύτη. Η οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία της το καθιστά ένα φιλικό προς το περιβάλλον αντηλιακής φροντίδας προϊόν.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ