Αννίτα Κούλη: Παντρεύτηκε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Η ταλαντούχα ηθοποιός Αννίτα Κούλη παντρεύτηκε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε φωτογραφία από το μυστήριο.

Η Αννίτα Κούλη έκανε γνωστή την ημερομηνία του γάμου της, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ευχάριστη ημέρα.

 

Η Αννίτα Κουλή έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο τη σεζόν 1998-1999 παίζοντας στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Άγγιγμα ψυχής» ερμηνεύοντας το ρόλο της Ηλέκτρας.

Την περίοδο 2003-2004 η Αννίτα Κούλη πρωταγωνίστησε μαζί με τις Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Βάνα Ραμπότα στην κωμική σειρά του Νίκου Περράκη «Σχεδόν Ποτέ». Το 2005 έλαβε μέρος σε ένα επεισόδιο της σειράς “10η εντολή” και σε μία ιστορία της σειράς “Επτά Θανάσιμες Πεθερές”.

Τη σεζόν 2010-2011 έπαιξε στη σειρά εποχής “Το Νησί”. Τη σεζόν 2014-2015 η Αννίτα Κούλη είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον τέταρτο κύκλο της καθημερινής σειράς “Κλεμμένα Όνειρα”. Από το 2016 μέχρι το 2017 συμμετείχε σε 10 επεισόδια της κωμικής σειράς “Daddy Cool”.

Να ζήσετε!



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ