Ανδρέας Μπάρκουλης: Η Άννα Φόνσου έφτιαξε σινεμά στη μνήμη του

Την ιδιαίτερη κίνηση στην οποία προχώρησε για να τιμήσει την μνήμη του ηθοποιού και καλού της φίλου Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 23 Αυγούστου 2016, γνωστοποίησε η πρόεδρος του Σπιτιού του Ηθοποιού Άννα Φόνσου μέσω του facebook.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, πέρασε πολλές νύχτες ξάγρυπνη να σκέφτεται τι θα μπορούσε να φτιάξει για να μείνει η θύμησή του Ανδρέα Μπάρκουλη για πάντα στο Σπίτι του Ηθοποιού καθώς ήταν από τους πρώτους που έμεινε εκεί. Τελικά η Άννα Φόνσου έφτιαξε ένα σινεμά στο Σπίτι του Ηθοποιού, στο οποίο έδωσε το όνομα του Ανδρέα Μπάρκουλη.

Δημοσιεύοντας στο facebook μία φωτογραφία του σινεμά, έγραψε στη λεζάντα: «ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ… ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΕΑ… ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ… ΠΈΡΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΞΑΓΡΥΠΝΗ ΝΑ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΦΤΙΆΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ… ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ… ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ… ΈΤΣΙ ΈΦΤΙΑΞΑ ΤΟ CINE ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗΣ… ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ… ΑΝΤΡΕΑ Σ ΑΓΑΠΏ. Η ΑΝΝΑ ΣΟΥ».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ