Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Η τυχαία συνάντηση στην Μύκονο – Πώς αντέδρασαν

Στην Μύκονο βρίσκεται τόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όσο και ο Στάθης Σχίζας. Το πρώην ζευγάρι, που πλέον δεν έχει επαφές όπως όλα δείχνουν, είχε μία τυχαία συνάντηση στα Ματογιάννια, όμως δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα.

Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv η γνωστή influencer με τους 331 χιλιάδες followers στο Instagram βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, ενώ ο πρώην survivor είναι φιλοξενούμενος του συμπαίκτη του στο ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο. Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα, οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της. Αντιθέτως, το ξανθό μοντέλο που εντυπωσίασε με την σέξυ εμφάνισή του ήταν πολύ ομιλητικό τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον οποίο ασπάστηκε αφού ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το σημείο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ