Έλενα Χριστοπούλου: «Ήταν μια διδακτική σεζόν – Περιμένω τις αποφάσεις της Φαίης Σκορδά και του καναλιού»

Για τη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά αλλά και τις αλλαγές στην ομάδα της εκπομπής, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι yes.

Κάνοντας τον απολογισμό για την πρώτη σεζόν συνεργασίας της με τη Φαίη Σκορδά: «Ήταν μία διδακτική σεζόν. Όταν κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει, το απολαμβάνω, μαθαίνω, διαβάζω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Σχετικά με τη νέα σεζόν και όσα θα αλλάξουν στην εκπομπή: «Εγώ δεν ξέρω για τις αλλαγές στην εκπομπή. Αυτά είναι αποφάσεις της Φαίης και του καναλιού. Περιμένω, αναμένω…

Ξέρω διάφορα, αλλά δεν μπορώ να πω. Αυτά είναι ανακοινώσεις που θα κάνει ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του. Εύχομαι στον καθένα να περάσει τέλεια και να κάνει ό,τι καλύτερο για τον εαυτό του. Έχω χαρεί πάρα πολύ φέτος που ήμουν με αυτούς τους ανθρώπους», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον ερχομό του Λάμπρου Κωνσταντάρα, καθώς από τη νέα σεζόν ο δημοσιογράφος θα βρίσκεται στην ομάδα της Φαίης Σκορδά: «Θα τον υποδεχτώ όπως υποδέχεται ένας επαγγελματίας, έναν άλλον επαγγελματία», είπε η Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερα του Open.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ