Έλαιο σώματος με shimmer: Ο ωραιότερος τρόπος να χαρίσεις στο μαύρισμα την πιο glam πινελιά

Το έλαιο σώματος είναι το προϊόν που δεν λείπει από νεσεσέρ του καλοκαιριού. Κι αν πάλι αγαπάς τη λάμψη που αναβαθμίζει το μαύρισμα χαρίζοντας την απόλυτη glam πινελιά, θα χρειαστείς shimmering body oil. Εκείνο που προσφέρει ενυδάτωση, απαλό άρωμα και μια ξεχωριστή όψη στο δέρμα που δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη. 

Κι αν πιστεύεις ότι είναι κατάλληλο μόνο για τις βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις ένα έχω να σου πω: Μικρή ποσότητα επιτρέπεται ακόμη και στην παραλία ή στα πόδια μόνο αν φορέσεις ένα κομψό, μικρό φόρεμα το πρωί στο γραφείο. Κάνε το εικόνα. Να πέφτει το φως του ήλιου και το δέρμα να έχει την τέλεια όψη. 

Πότε το απλώνεις: 

Μετά το ντους και την απολέπιση και σε απόλυτα στεγνό δέρμα. Δίνεις έμφαση σε ώμους και ντεκολτέ ενώ υπάρχουν προϊόντα που μπορείς να εφαρμόσεις ακόμη και στα μαλλιά ή το πρόσωπο. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα μου. Εσύ απλά επιλέγεις εκείνο που σου ταιριάζει.

 

Dior Solar The Sublimating Oil: ‘Ενα έλαιο που θρέφει το δέρμα, αφήνοντας ταυτόχρονα μια απολαυστική εσάνς. Αν το εφαρμόζεις συστηματικά στο δέρμα έχει την ιδιότητα να παρατείνει το μαύρισμα. Είναι κατάλληλο επίσης τόσο για τα μήκη όσο και τις άκρες των μαλλιών μιας και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και μοναδική λάμψη.

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil:  Μεταξένιο αρωματισμένο έλαιο δίνει μια εκτυφλωτική λάμψη χάρη στα ρινίσματα από φύλλα χρυσού που περιέχει στη σύνθεση του. Το αισθησιακό άρωμα του εμβληματικού Private Blend Soleil Brulant διεγείρει τις αισθήσεις αφού συνδυάζει τα ηλιόλουστα άνθη με το ζεστό κεχριμπάρι. 

The Ritual of Karma Shimmering Body Oil: Ιριδίζον λάδι σώματος με λαμπερά μικροσωματίδια ορυκτών και Σύμπλεγμα Ενεργοποίησης Μαυρίσματος που εντείνει την παραγωγή μελανίνης για μαύρισμα που διαρκεί περισσότερο. Έχει μοναδική ξηρή υφή χωρίς σιλικόνη, εμπλουτισμένη με χρυσά περλέ σωματίδια που χαρίζουν λαμπερή όψη. Παράλληλα, συνδυάζει το γλυκό, λουλουδένιο άρωμα του Ιερού Λωτού με τη θρεπτική δύναμη του Βιολογικού Λευκού Τσαγιού, χαρίζοντας μια ιδιαίτερη αίσθηση. 

Aenaon Golden Reflection Mirage d’ Or Shimmering Dry Body Oil:  Ξηρό λάδι σώματος της που αφήνει στην επιδερμίδα μια μεταξένια αίσθηση.  Gold και bronze πέρλες συνδυάζονται αρμονικά,  συνθέτοντας μια διακριτική πινελιά λάμψης που αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία πολυτελείας και αρμονίας.

Nuxe Huile Prodigieuse Or:  Το εμβληματικό ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο σώμα και μαλλιά που ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Χάρη στις φυτικές ιριδίζουσες πέρλες του, χαρίζει μία υπέροχη και διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε ενώ περιέχει 7 πολύτιμα φυτικά έλαια που ευθύνονται για την πλούσια  ενυδάτωση, την αντιγηραντική δράση, την απαλότητα και τη θρέψη. Τέλος, αφήνει ένα υπέροχο και αισθησιακό, καλοκαιρινό άρωμα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ