Άντα Λιβιτσάνου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της και το φιλί στον φωτογραφικό φακό

Η Άντα Λιβιτσάνου τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κάνει ένα βήμα πίσω στον χώρο της υποκριτικής και έχει ασχοληθεί με τον χώρο της ζαχαροπλαστικής!

Παράλληλα η Άντα Λιβιτσάνου εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί μια όμορφη σχέση Στάθη Σπηλιωτόπουλο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά το 2015 και από τότε ζουν ευτυχισμένοι την κοινή τους ζωή! Και όπως φαίνεται πέρασαν υπέροχα στην καραντίνα αφού η Άντα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της λίγο μετά τον γάμο της: «Είμαι πολύ σπιτόγατα και ευτυχώς ο Στάθης είναι χειρότερος από μένα σε αυτό. Χαιρόμαστε το σπίτι μας και δεν χρειάζεται να βγούμε έξω ή να κάνουμε clubbing για να περάσουμε καλά. Έχουμε μια πολύ όμορφη καθημερινότητα και αυτό πολύ σημαντικό για να αντέξει μια σχέση».

Πριν από λίγες ημέρες η Άντα Λιβιτσάνου και ο Στάθη Σπηλιωτόπουλος έδωσαν το παρών σε ένα καλοκαιρινό event σε γνωστό μαγαζί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το event αποτέλεσε την ιδανική αφορμή να συγκεντρωθούν άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα και να απολαύσουν μία υπέροχη βραδιά στον πιο καλοκαιρινό προορισμό.

Οι δυο τους, ιδιαίτερα ευδιάθετοι δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φακό αλλά και να ανταλλάξουν ένα φιλί μπροστά στις κάμερες.

Δες τις φωτογραφίες

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ