Χαμογέλα και Πάλι: Η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε με δάκρυα την Ελένη Βουλγαράκη – «Είναι πολύ δύσκολο»

Στο φινάλε της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια την Ελένη Βουλγαράκη.

Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας, η νεαρή παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλευρό της Σίσσυς για να βρεθεί στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει ένα βίντεο στη συνεργάτιδά της και να την αποχαιρετήσει όπως της αξίζει.

«Ξέρετε ότι αυτό το πλάσμα είναι μαζί μας από την αρχή. Αυτή την εκπομπή την ξεκινήσαμε εγώ, ο Παύλος, η Ελένη και ο Κωνσταντίνος σε ένα πλατό που κάθε Δευτέρα ξεστηνόταν, ήταν με κινητούς τοίχους. Ήταν περίεργες συνθήκες αλλά το κέφι, η χαρά και η ενότητα που είχαμε ως ομάδα ήταν πάνω από όλα αυτά. Ήρθε η στιγμή αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλον επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά, όσο θέλεις να είσαι εδώ θα είσαι. Την αγαπάω πάρα πολύ, πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, σαν άνθρωπο είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή. Όπου και αν βρεθεί θα είναι μεγάλη τους τύχη και χαρά και… το νου τους!» ανέφερε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά το βίντεο, η Ελένη Βουλγαράκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Ξέρω πόσο σας αγαπώ και πόσο σας αγαπώ. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Πήρα πάρα πολλή στήριξη και αγάπη. Θα μου πουν γιατί κλαις… Άκουσα τη ψυχή μου. Κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος. Σας αποχαιρετώ γιατί συναναστρεφόμασταν πέντε χρόνια, είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Δεν ξέρω τι να πω για σένα Σίσσυ. Είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα. Είμαι ευγνώμων».

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάζουν τα πρόσωπα, καταλαβαίνω πως κάποιες φορές έτσι πρέπει να γίνει» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό, κάνοντας φινάλε με το Χαμογέλα και Πάλι για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ