Φαίη Σκορδά: Επιβεβαίωσε ότι αλλάζει ώρα το «Πρωινό μας» – «Μακάρι να πάει καλά»

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε σε μια σπάνια βραδινή έξοδό της την Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για την ενδεχόμενη αλλαγή ώρας του «Πρωινού Μας» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Είναι η πρώτη χρονιά στον ΣΚΑΪ, τελειώνει η χρονιά και περιμένουμε να δούμε πώς θα δομηθούν τα πράγματα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ήξερα από την αρχή ότι θα είναι μία χρονιά που θα «χτίσουμε» και πως χρειάζεται πολλή δουλειά και αρκετός χρόνος. Περιμένουμε την επόμενη σεζόν να βάλουμε τα δυνατά μας», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της σχολίασε: «Μου έγινε μια κουβέντα πριν από λίγες εβδομάδες, το συζητήσαμε. Είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο και μακάρι να πάει καλά. Ουσιαστικά είναι μέχρι και τις 14.00. η πρόταση ήταν 12.00-14.00 που μου έγινε από το κανάλι. Άκουσα τα επιχειρήματα, δεν ήταν πιεστικοί, το συζητήσαμε και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Όταν είχα πάει στον ΣΚΑΙ είχα δεχθεί πρόταση να τελειώνει η εκπομπή στις 13.00, οπότε το κανάλι είχε αυτή την επιλογή».

«Ξέρω ότι ακούγονται πολλά, πολλές φορές όμως το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό και από συζητήσεις που μπορεί να γίνονται. Ελπίζω από την επόμενη βδομάδα να είναι πιο ξεκάθαρες οι καταστάσεις για το ”Πρωινό μας”», συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Δες όλα όσα είπε στο απόσπασμα:

 

«Δεν αποδεχόμουν προτάσεις για βραδινή εκπομπή, επειδή τα παιδιά μου ήταν σε πιο μικρή ηλικία και δεν το ήθελα. Κάποια στιγμή, θέλω να περάσω και σε κάτι άλλο αν μπορώ να ανταπεξέλθω και αν έχω προτάσεις. Όταν μου έγινε η πρόταση για παρουσίαση του The Voice, είχα αγχωθεί πάρα πολύ και δεν το ήθελα, εν τέλει το ευχαριστήθηκα και το σκέφτομαι. Σκέφτομαι κάποια στιγμή να περάσω στην βραδινή ζώνη», κατέληξε λέγοντας η Φαίη Σκορδά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ