Σίσσυ Χρηστίδου: «Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα προσωπικά μου ζητήματα»

Η Σίσσυ Χρηστίδου έριξε χθες αυλαία για τη φετινή σεζόν με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη αλλά και τη δύσκολη χρονιά που πέρασε και κατάφερε να ανταπεξέλθει.

«Είναι πολύ συγκινητικό το κλίμα. Αλλάζουν κάποια πράγματα στην εκπομπή, κάποια παιδιά προχωρούν, έχουμε αποχωρήσεις, θα έρθουν νέα πρόσωπα. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, δεν είμαι καθόλου άνθρωπος των αλλαγών. Ζορίζομαι, δεν θα σας πω ψέματα. Ειδικά με την Ελένη, δεν μου είναι καθόλου εύκολο. Θα μου λείψει πολύ η Ελένη Βουλγαράκη. Να την προσέχουν! Μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα θα μου αλλάξει γνώμη» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι της χρονιάς ήταν να διαχειριστώ τα δικά μου προσωπικά ζητήματα. Αυτό με ζόρισε πάρα πολύ. Αλλά μου έμαθε ότι έχω πιο πολλές αντοχές απ’ όσες νόμιζα. Είμαι περήφανη για τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα πράγματα» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό Μας»:

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ