Ρόδος: Στον εισαγγελέα το θέμα με το beach bar στην Ρόδο – Τι απαντά ο σερβιτόρος μετά τις αντιδράσεις

Στον εισαγγελέα θα καταθέσουν ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων στην Ρόδο, Σταμούλης Αθανάσιος, μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΚΡ, Εγγλέζο Παναγιώτη, το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους και αφορά το βίντεο με τον σερβιτόρο να μεταφέρει φαγητό σε πλατφόρμα που έχει στηθεί σε παραλία λίγο έξω από την πόλη της Ρόδου, προς την Καλλιθέα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Τις εικόνες ντροπής με τον σερβιτόρο, αποκάλυψε πρώτο το enikos.gr, με αποτέλεσμα να προκληθεί θύελλα αντιδράσεων και παρεμβάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αποκάλυψη του enikos.gr έγιναν δύο πολιτικές παρεμβάσεις από τον υπουργό Εργασίας Άδονι Γεωργιάδη και από τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Πληροφορίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκανε το τοπικό κλιμάκιο του ΣΕΠΕ στην επιχείρηση, όπου εργάζεται ο σερβιτόρος, δεν βρέθηκε κάτι παράνομο. Από την πλευρά του ο σερβιτόρος που εικονίζεται στο βίντεο απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του κλιμακίου, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτού του είδους το σερβίρισμα, που του αποφέρει φιλοδώρημα το οποίο φθάνει ακόμη και τα 200 ευρώ.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ