Προκαλεί ξανά ο Θάνος Τζήμερος: «Επιτέθηκε» στη Τζώρτζια Κεφαλά για τη στυλιστική της επιλογή στη σημερινή ορκωμοσία

Αίσθηση προκάλεσαν για ακόμη μια φορά οι αναρτήσεις που έκανε σήμερα 3/7 ο Θάνος Τζήμερος στον λογαριασμό του στο twitter.
Στο στόχαστρο του Θάνου Τζήμερου αυτή τη φορά μπήκε η Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της στυλιστικής της επιλογής στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Μπλε” επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.

«Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε; » συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια, καθώς η ανάρτησή του προκάλεσε για άλλη μια φορά αντιδράσεις.

 

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;» ανέφερε σε νέο tweet ο Θάνος Τζήμερος.διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ