Παντρεύτηκαν Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης: Ο πρώτος χορός μετά τον θρησκευτικό τους γάμο

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έζησαν χθες Παρασκευή 30/6 μια από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους! Το ζευγάρι βάφτισε την 5χρονη κόρη του Αλεξάνδρα και στη συνέχεια ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου προς έκπληξη όλων.

Το μυστήριο της βάφτισης πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του zappIT ο θεατρικός παραγωγός ζήτησε αυθόρμητα από τη γυναίκα της ζωής του να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, επιλέγοντας το κομμάτι «Always Remember Us This Way».

 

Αμέσως μετά, η πανέμορφη νύφη χόρεψε με την μονάκριβη κόρη της, Αλεξάνδρα.

 

Να σου θυμίσουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2017 στο Δημαρχείο Εκάλης λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο την κόρη τους. 

«Ο γάμος δεν είναι προτεραιότητα μου. Έχει γίνει ο πολιτικός» είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του Mega σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Δες όλα όσα έγιναν στο πάρτι μετά τον γάμο αλλά και τη βάφτιση της κόρης τους:

 

 

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη προτίμησε ένα στράπλες λευκό νυφικό σε στενή γραμμή και χαμογελαστή απολαμβάνει την ξεχωριστή βραδιά, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ