«Ο Δήμος Αχαρνών δεν χρειάζεται δήμαρχο αλλά… γυναίκα» – Η δήλωση υποψήφιας και τα σχόλια

«Αυτός ο Δήμος δεν χρειάζεται δήμαρχο. Γυναίκα χρειάζεται» αναφέρει μεταξύ άλλων η υποψήφια δήμαρχος Αχαρνών, Ευρώπη Κοσμίδη, ξεκινώντας από ότι φαίνεται τον προεκλογικό της αγώνα με ατάκες που μπορούν να γίνουν viral.

«Μια γυναίκα που να τον γουστάρει τρελά, μια τύπισσα που δεν θα την αγχώνουν οι ιστορίες με παρελθόν. Κάποια από κείνες που τη βρίσκουν να περνούν τα δάχτυλά τους απαλά πάνω από σημάδια και ρυτίδες, χωρίς να ρωτούν πολλά πολλά. Μια θηλυκή παρουσία που θα ξέρει τα χούγια του και κυρίως, δεν θα τον φοβάται και δεν θα θέλει να τον ρημάξει» συνεχίζει η κ. Κοσμίδη.

 

Τα σχόλια στο Twitter

Η Ευρώπη Κοσμίδη, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) ως Διπλωματούχα Πολιτικός Μηχανικός, με ισοτιμία διπλώματος Μaster Ομοταγών Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων και ειδίκευση στα Δομοστατικά έργα, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στο Δήμο Αχαρνών και στο Υπoυργείο Υγείας, ενώ ήταν υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 και του 2014.

Σήμερα είναι Εντεταλμένη Σύμβουλος Τεχνικών Έργων στην Περιφέρεια Αττικής, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική».διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ