Μαύρο Ρόδο: Φινάλε την Πέμπτη με διπλό επεισόδιο – Θα καταλήξουν ο Πέτρος και η Ελισάβετ μαζί;

Μία ιστορία αγάπης που συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Ένας μεγάλος έρωτας που συνάντησε πολλά εμπόδια. Δύο νέα παιδιά που ξεπέρασαν τις αναστολές τους με σκοπό να βρουν την ευτυχία.

Τα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» έρχονται από την Κυριακή 2 έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ μάς προσκαλούν στο φινάλε της μοναδικής τους ιστορίας. Θα καταφέρει να νικήσει η αληθινή αγάπη;

Όλα όσα θα δούμε από την Κυριακή 2 έως και την Πέμπτη 6 Ιουλίου:

Επεισόδιο 136 (Κυριακή 2 Ιουλίου στις 22:50)

Ο Θέμης μαθαίνει ότι μάλλον τον έχουν δηλητηριάσει. Η ταυτότητα του Φρέντι αποκαλύπτεται. Ο Καστρινός αντιλαμβάνεται ότι την έχει πατήσει σαν πρωτάρης. Η Τασούλα αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη Γιάννα και τον Σταυρίνο. Η αντίδραση του Σταυρίνου, όμως, της δείχνει πώς ίσως η σχέση τους να έχει ακόμα ελπίδες. Ο Λευτέρης με τον Μανόλη βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα της Τρίπολης και κατηγορούνται για την κλοπή των εικόνων. Ο Σαράντος δεν είναι διατεθειμένος να μείνει αδρανής μπροστά σε μία τέτοια αδικία. Απαιτεί από την Πολυξένη να αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ευτυχία πείθει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η αστυνομία φτάνει στον αχυρώνα. Η Ελισάβετ απευθύνεται, για πρώτη φορά, στο αγέννητο μωρό της. Η Φιλαρέτη πάει στην Πάτρα, εκλιπαρώντας να μάθει ποιος είναι ο γιος της. Θα αντέξει να αντικρίσει το βλέμμα του παιδιού που τόσα χρόνια αναζητά;

Επεισόδιο 137 (Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 22:50)

Ο Καστρινός ενημερώνεται από τον γιατρό του για το δηλητήριο στο αίμα του. Το κινητό του Φρέντι δίνει σήμα και η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να το εντοπίσει. Η Φιλαρέτη βρίσκεται έξω από την πόρτα του Βίκου και αντιμετωπίζει για πρώτη φορά το σκληρό πρόσωπο του γιου της. Ο Γεράσιμος το σκάει από την αστυνομία. Ο Λευτέρης κατηγορείται για την κλοπή των εικόνων. Κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι η Πολυξένη βρίσκεται πίσω από την σκευωρία εις βάρος του Λευτέρη. Η Ελισάβετ έχει επιπλοκές με την εγκυμοσύνη της και ο γιατρός της λέει πως πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η Κύρα επιστρέφει από την κόλαση.

Επεισόδιο 138 (Τρίτη 4 Ιουλίου στις 22:50)

Η Ελισάβετ μπαίνει στο νοσοκομείο. Η Φιλαρέτη παρακολουθεί κρυφά την Αλεξία με σκοπό να την οδηγήσει στον Βίκο. Ο Πέτρος και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν ότι η Πολυξένη κρύβεται πίσω από το τηλεφώνημα στις Αρχές και ενημερώνουν την αστυνομία. Η Ευτυχία κάνει προσπάθειες να πείσει τον Γεράσιμο να παραδοθεί. Η απρόσμενη επιστροφή της Κύρας σοκάρει την Αλεξία. Ο Θέμης ενώνει τις δυνάμεις του μαζί της για να πάρουν εκδίκηση από τον Βίκο. Η Ελισάβετ μαθαίνει το φύλο του μωρού που περιμένει. Με ποιο τρόπο θα καταφέρει ο Πέτρος να της δείξει ότι πραγματικά νοιάζεται για εκείνη; Ο Βίκος συναντά τη Φιλαρέτη.

Επεισόδιο 139 (Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 22:50)

Η Πολυξένη οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και οι κουβέντες που ανταλλάσσουν με τον Λευτέρη είναι βαριές. Ο Βίκος εμφανίζεται στο μοναστήρι και ζητά από τη Φιλαρέτη να τον κρύψει. Εκείνη δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Η παρουσία του την πονά, η απουσία της από τη ζωή του, περισσότερο. Ο Φρέντι έχει μια πληροφορία για τον Βίκο που ενδιαφέρει τον Γιαννίκο και τον Καστρινό. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια από την Κύρα για την απαγωγή της. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και αντιμετωπίζει την οργή της Κασσιανής και του Μητροπολίτη. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ συναντιούνται έξω από τη Μονή και εκείνη του αποκαλύπτει το φύλο του παιδιού τους. Τη σκηνή παρακολουθεί ο Γεράσιμος και συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ.

Επεισόδια 140 & 141-τελευταίο (Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21:00)

H Ευτυχία έχει ένα κακό προαίσθημα. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ, αντικρίζοντας τον κρεμασμένο Γεράσιμο. H Κασσιανή είναι σε δύσκολη θέση, καθώς η Πολυξένη αποφασίζει να πει στην αστυνομία όλη την αλήθεια για τις εικόνες. O Θέμης και η Κύρα τοποθετούν κοριό και παρακολουθούν τις κινήσεις της Αλεξίας. Η Αλεξία μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Βίκο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ευτυχία καταρρέει μπροστά στο άψυχο σώμα του γιου της. Η Ελισάβετ βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Πέτρου.

Ο Πέτρος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Ελισάβετ για τον θάνατο του Γεράσιμου. Η Κασσιανή, φυλακισμένη, ζητάει μετάνοια από τον Μητροπολίτη. Η Φιλαρέτη βοηθάει τον Βίκο να φύγει κρυφά από το μοναστήρι, όταν παράλληλα έρχεται στο χωριό ο Θέμης που τον ψάχνει για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Η Αλεξία έρχεται αντιμέτωπη με τον Βίκο.

Θα καταφέρει να ξεφύγει ο Βίκος από τον Θέμη; Τι θα συμβεί στην τελευταία συνάντηση του Βίκου με την Φιλαρέτη; Ποιο θα είναι το τέλος της σχέσης του Πέτρου με την Ελισάβετ;

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ